× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέο γαστρονομικό trend από τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Πρόβειο γιαούρτι με γεύση ροδάκινο!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/1/2025

Νέο γαστρονομικό trend από τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου
' χρόνος ανάγνωσης

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου, γνωστός για τα ποιοτικά προϊόντα του, παρουσιάζει τη νέα του καινοτομία: στραγγιστό πρόβειο γιαούρτι με γεύση ροδάκινο. Με σεβασμό στην παράδοση και την αγάπη για την αγνή πρώτη ύλη, το συνεταιριστικό αυτό προϊόν φέρνει στο πιάτο σας την κρεμώδη υφή και τα θρεπτικά στοιχεία του πρόβειου γιαουρτιού, εμπλουτισμένα με τη φρουτώδη γλυκύτητα του ζουμερού ροδάκινου.

Ιδανικό για πρωινό, σνακ ή ένα ελαφρύ και υγιεινό επιδόρπιο, το νέο αυτό γιαούρτι αντανακλά τη δέσμευση του συνεταιρισμού στη δημιουργία γευστικών και ποιοτικών επιλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαθέσιμο πλέον σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία. Δοκιμάστε το και νιώστε τη φρεσκάδα της Λέσβου σε κάθε κουταλιά!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Πώς το βιβλίο γίνεται γέφυρα ανάμεσα σε παιδιά και γονείς

Από την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί»
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Γεωτουρισμός, πολιτισμός και βιωσιμότητα: Η Λέσβος δείχνει τον δρόμο

Πάνω από 500 εκατομμύρια επισκέπτες στα παγκόσμια γεωπάρκα – Σημαντικό το αποτύπωμα της Ελλάδας στο διεθνές δίκτυο UNESCO
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΒΛΙΟ

Η «γοργόνα» της χαράς και της αφήγησης στο πάρκο Αγίας Ειρήνης

Σήμερα η Αθανασία Δαφιώτη στο 5ο Φεστιβάλ βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης
ΓΕΥΣΗ

Γεωπάρκα και κρασί: 90 επιστήμονες από 34 χώρες στην Ανεμώτια

Η Κοιν.Σ.Επ. «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» υποδέχθηκε με τιμή τους συμμετέχοντες του διεθνούς σεμιναρίου, αναδεικνύοντας τον τόπο ως ζωντανό εργαστήριο βιωσιμότητας
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αιτήσεις έως 22 Αυγούστου για τη στήριξη εγκύων Δυτικής Λέσβου

Η παροχή της υποστήριξης γίνεται βάσει μοριοδότησης
ΓΕΥΣΗ

Καραβόγιαννος: αυθεντική ελληνική γεύση δίπλα στο κύμα της Ερεσού

Η οικογενειακή επιχείρηση της Παναγιώτας και του Θύμιου τιμά την ελληνική μαγειρική, προσφέροντας μαγειρευτά φαγητά, ντόπια κρέατα, φρέσκα φιλεταρισμένα ψάρια και εποχικούς μεζέδες, βασισμένους σε τοπικές πρώτες ύλες
ΑΤΖΕΝΤΑ

Παιδιά και απολιθώματα: Ένα καλοκαίρι εξερεύνησης και φροντίδας

Ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 6–12 ετών στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου
ΓΕΥΣΗ

Παγκόσμιο ακαδημαϊκό ενδιαφέρον για το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα

Φοιτητές από τις ΗΠΑ, την Κολομβία, την Κίνα, τη Ρωσία και την Τουρκία, επισκέφθηκαν το αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ο 3ος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μυτιλήνης πλησιάζει

Μια γιορτή αθλητισμού και συμμετοχής το Σάββατο 12 Ιουλίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γιορτή για γυναίκες και κορίτσια στον αθλητισμό την Κυριακή στη Μυτιλήνη

Η Μυτιλήνη υποδέχεται το Empower Forward στο Δημοτικό Στάδιο
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γιαπράκια, κεφτεδάκια και... Golden Apple στην Αγιάσο

Διεθνείς συνέργειες και κοινωνική προσφορά σε ένα τριήμερο γεύσεων και πολιτισμού
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Νέα Ένωση Γονέων για την Δυτική Λέσβο

Η ιδρυτική γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 16 σχολεία της περιοχής