× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέο γαστρονομικό trend από τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου

Πρόβειο γιαούρτι με γεύση ροδάκινο!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/1/2025

Νέο γαστρονομικό trend από τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου
' χρόνος ανάγνωσης

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου, γνωστός για τα ποιοτικά προϊόντα του, παρουσιάζει τη νέα του καινοτομία: στραγγιστό πρόβειο γιαούρτι με γεύση ροδάκινο. Με σεβασμό στην παράδοση και την αγάπη για την αγνή πρώτη ύλη, το συνεταιριστικό αυτό προϊόν φέρνει στο πιάτο σας την κρεμώδη υφή και τα θρεπτικά στοιχεία του πρόβειου γιαουρτιού, εμπλουτισμένα με τη φρουτώδη γλυκύτητα του ζουμερού ροδάκινου.

Ιδανικό για πρωινό, σνακ ή ένα ελαφρύ και υγιεινό επιδόρπιο, το νέο αυτό γιαούρτι αντανακλά τη δέσμευση του συνεταιρισμού στη δημιουργία γευστικών και ποιοτικών επιλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαθέσιμο πλέον σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία. Δοκιμάστε το και νιώστε τη φρεσκάδα της Λέσβου σε κάθε κουταλιά!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πρώτη γνωριμία και προπόνηση για την Ακαδημίας Ποδηλασίας

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την δράση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Ο Μόγλης στο Νησί»: η επιστροφή της παρέας στον αέρα

Θοδωρής Χατζημήτρος, Ανθή Παζιάνου και Νικόλας Αθανάσης στήνουν ραδιοφωνικό κύκλο με μνήμη, χιούμορ και ματιά στο σήμερα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Μικροί και μεγάλοι σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου γνώρισαν το άθλημα της κωπηλασίας μέσα από μια πρωτότυπη εκδήλωση του ΝΟΜ στο κέντρο της Μυτιλήνης
ΓΕΥΣΗ

Από το καζάνι της Ανεμώτιας… στο τραπέζι όλης της Ελλάδας

Το Βιολογικό Πετιμέζι Ανεμώτιας εσοδείας 2025, καρπός μιας νυχτερινής τελετουργίας και της λεσβιακής γης, φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια γεύση αρχαία και πολύτιμη, συνδυάζοντας παράδοση και δημιουργία
ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκδηλώσεις των εν Λέσβω Μακεδόνων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκη

Ομιλία της Δρ Κλειούς Χατζηδανιήλ για τις γυναίκες του μακεδονικού αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αθλητές του ΙPPOS στους αγώνες Ικανότητας Αθλητού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Από την Μήθυμνα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο
ΓΕΥΣΗ

Γέφυρα κρασιού και πολιτισμού ανάμεσα σε Λέσβο και Τήνο

Η συνάντηση του Οινοποιείου «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» με το «MESSAREA Winery» ανοίγει δρόμους συνεργασίας για την ανάδειξη των αιγαιοπελαγίτικων ποικιλιών και την ανάπτυξη του νησιωτικού οινοτουρισμού
ΑΤΖΕΝΤΑ

Κάνε την πρώτη κίνηση – και μπες στον κόσμο του σκακιού!

Ο Βενιαμίν διοργανώνει Σεμινάριο Βασικών Γνώσεων στο Σκάκι για ενήλικες
ΓΕΥΣΗ

Γλυκιές γεύσεις με άρωμα φθινοπώρου στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης γνώρισαν το κυδώνι, έμαθαν τις ιδιότητές του και έφτιαξαν γλυκό του κουταλιού με τη βοήθεια γονέων και εκπαιδευτικών
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Τα παιδιά τυπώνουν… φαντασία στο πρώτο φθινοπωρινό εργαστήριο της «tortuguita»

Το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής της Δέσποινας Αναστασοπούλου καλεί τα παιδιά σε μια δημιουργική περιπέτεια εκτυπώσεων την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
ΓΕΥΣΗ

Η Λέσβος συναντά την Τήνο μέσα από το «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»

Η Κοιν.Σ.Επ. της Λέσβου παρουσίασε στην Τήνο το επιτυχημένο μοντέλο κοινωνικής επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας τους δεσμούς συνεργασίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών του Αιγαίου
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η δύναμη των μαμάδων

Η ιστορία δύο γυναικών που ένωσαν χιλιάδες μητέρες μέσα από το γκρουπ «Μυτιληνιές Μανούλες».
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ