× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μυτιληνάκι»: Ο νέος γαστρονομικός παράδεισος της Επάνω Σκάλας

Η Επάνω Σκάλα στη Μυτιλήνη υποδέχεται έναν νέο γαστρονομικό προορισμό που υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της καλής ελληνικής κουζίνας

Δημοσίευση 23/12/2024

«Μυτιληνάκι»: Ο νέος γαστρονομικός παράδεισος της Επάνω Σκάλας
' χρόνος ανάγνωσης
Η Επάνω Σκάλα στη Μυτιλήνη υποδέχεται έναν νέο γαστρονομικό προορισμό που υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της καλής ελληνικής κουζίνας. Το Μυτιληνάκι, ένα μεζεδοπωλείο-ταβέρνα που άνοιξε τις πόρτες του στις 18 Δεκεμβρίου στη Ναυμαχίας Έλλης 11, έρχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσεων σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Πίσω από αυτή την υπέροχη προσπάθεια βρίσκεται ο Γρηγόρης Τοπαλής, που με μεράκι, εμπειρία και αγάπη για την παραδοσιακή κουζίνα, δημιούργησε έναν χώρο όπου η ποιότητα και η φιλοξενία είναι σε πρώτο πλάνο.
Στο Μυτιληνάκι, κάθε πιάτο διηγείται μια ιστορία γεμάτη φρέσκες πρώτες ύλες και αυθεντικές συνταγές. Ξεκινήστε το γευστικό σας ταξίδι με τον εκλεπτυσμένο μεζέ καρπάτσιο γαρίδας, που αναδεικνύει τη φρεσκάδα της θάλασσας, και συνεχίστε με τα χειροποίητα ντολμαδάκια, που φέρνουν στο τραπέζι αρώματα της ελληνικής παράδοσης. Οι λάτρεις των θαλασσινών δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στο μοναδικό ριζότο σουπιάς με μελάνι, στις απολαυστικές γαρίδες σαγανάκι και στα ζουμερά μύδια σαγανάκι, που συνδυάζουν την αυθεντική γεύση με τη δημιουργικότητα.
Αυτή την περίοδο, το Μυτιληνάκι προσφέρει και μια σειρά από γιορτινές λιχουδιές που υπόσχονται να γεμίσουν το τραπέζι σας με ζεστασιά και χαρά. Αφεθείτε στη γευστική μαγεία του κοκορετσιού, του λαχταριστού κοντοσουβλιού και του τρυφερού ρολού κοτόπουλου, που είναι ιδανικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Η εμπειρία ολοκληρώνεται με Live μουσική, που γεμίζει τον χώρο με μελωδίες και δημιουργεί μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα. Είτε αναζητάτε έναν χώρο για μια ήσυχη βραδιά με φίλους, είτε θέλετε να γιορτάσετε τις γιορτές με ξεχωριστές γεύσεις και μουσική, το Μυτιληνάκι είναι εδώ για να σας προσφέρει κάτι ξεχωριστό.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εμπειρία που συνδυάζει γαστρονομία, διασκέδαση και την αυθεντική αίσθηση της ελληνικής φιλοξενίας. Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2251 100011.
Στο Μυτιληνάκι, οι γεύσεις, οι μυρωδιές και οι μελωδίες γίνονται ένα, για να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στις 12 Ιουλίου ο 4ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Μυτιλήνης

Διαδρομές 5 και 10 km και παιδικός αγώνας με αφετηρία την Πλατεία Σαπφούς από τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου και τον Δήμο Μυτιλήνης
Στις 12 Ιουλίου ο 4ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι στο «3ο Κυνήγι Κρυμμένου Αυγού» στα Τσαμάκια

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μουσική, διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικές κατασκευές και εκπλήξεις
Μικροί και μεγάλοι στο «3ο Κυνήγι Κρυμμένου Αυγού» στα Τσαμάκια
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

«Με προσοχή το τσιμπολόγημα του οβελία...»

Tι συμβουλεύει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
«Με προσοχή το τσιμπολόγημα του οβελία...»
ΓΕΥΣΗ

Τέσσερα μυστικά για να γίνει το κοκορέτσι στο φούρνο «λουκούμι»!

Όσοι δεν ψήσουν στη σούβλα, μπορούν να απολαύσουν κοκορέτσι στο φούρνο που γίνεται πεντανόστιμο
Τέσσερα μυστικά για να γίνει το κοκορέτσι στο φούρνο «λουκούμι»!
ΓΕΥΣΗ

Κόκκινα αυγά χωρίς χημικές βαφές, με ριζάρι!

Η Εβελίνα Ντουλγκέρη, από το μπαχαροπωλείο Evelyn Spices στην Ερμού μας λέει τη συνταγή
Κόκκινα αυγά χωρίς χημικές βαφές, με ριζάρι!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοιξιάτικη περιήγηση στο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους

Η δράση προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία γνωριμίας με τους εντυπωσιακούς απολιθωμένους κορμούς δέντρων, αλλά και με τον πλούτο της ανοιξιάτικης χλωρίδας
Ανοιξιάτικη περιήγηση στο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Νέο γήπεδο μπάσκετ κατασκευάζεται στην Παναγιούδα

Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας
Νέο γήπεδο μπάσκετ κατασκευάζεται στην Παναγιούδα
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πασχαλινή γιορτή στην Αγιάσο

Παράδοση, χαρά και συλλογικότητα για μικρούς και μεγάλους
Πασχαλινή γιορτή στην Αγιάσο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Φιλικοί αγώνες βόλεϊ με κοινωνικό αποτύπωμα στη Μυτιλήνη

Μεγάλη ανταπόκριση στη δράση του Δήμου Μυτιλήνης και του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Φιλικοί αγώνες βόλεϊ με κοινωνικό αποτύπωμα στη Μυτιλήνη
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ερχεται το «3ο Κυνήγι Κρυμμένου Αυγού» στη Μυτιλήνη

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό
Ερχεται το «3ο Κυνήγι Κρυμμένου Αυγού» στη Μυτιλήνη