× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξεκινά η διάθεση προσκλήσεων για τη μουσική εκδήλωση «Ίστατο Η Μήτηρ»

Δωρέαν από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/4/2024

Ξεκινά η διάθεση προσκλήσεων για τη μουσική εκδήλωση «Ίστατο Η Μήτηρ»

Ο Δήμος Μυτιλήνης ενημερώνει πως για τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ίστατο Η Μήτηρ», που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, θα διατίθενται δωρεάν προσκλήσεις από το ταμείο του ΔΘ την Παρασκευή 26 Απριλίου στο διάστημα 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 και τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στο διάστημα 10:00 – 13:00 και έως την εξάντλησή τους.
Θυμίζουμε, πως στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο Stabat Mater του Τζοβάννι Μπαττίστα Περγκολέζι και ηπειρώτικα μοιρολόγια και θα πραγματοποιηθούν δύο (2) παραστάσεις τη Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου στις 18:30 και στις 21:00.
Θα συμμετέχουν η υψίφωνος Βιβή Συκιώτη και η μεσόφωνος Μάιρα Γεωργάρου, με αφηγήτρια την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν σε ποιητικά κείμενα του Δημήτρη Τζουβάλη, μαζί με τη Δημοτική Χορωδία «Νίκος Μυρογιάννης» του Δήμου Μυτιλήνης σε μουσική διδασκαλία της Λίας Κεφαλά και την Παιδική Χορωδία «Animato Youth Voices» σε μουσική διδασκαλία της Νεκταρίας Λαγκαδινού και της Στρατονίκης Καρδακάρη, που θα συνοδεύει ορχήστρα μουσικής δωματίου. Την μουσική διεύθυνση της εκδήλωσης υπογράφει ο Θοδωρής Λεμπέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ