× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ξεκινούν απογευματινά χειρουργεία, οδοντιατρικές επεμβάσεις για ΑμεΑ και τεστ ΠΑΠ στα κεφαλοχώρια

Λίγο πριν από τις γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο επί 4 χρόνια νυν διοικητής και πρόεδρος του «Βοστανείου», Γιώργος Καμπούρης μιλά στο «Ν»

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 20/3/2024

Ξεκινούν απογευματινά χειρουργεία, οδοντιατρικές επεμβάσεις για ΑμεΑ και τεστ ΠΑΠ στα κεφαλοχώρια
' χρόνος ανάγνωσης

Λίγες ημέρες πριν εξεταστεί γραπτώς στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, μαζί με, όπως όλα δείχνουν, ακόμα 36 υποψήφιους, ο νυν διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και πρόεδρος του «Βοστανείου», Γιώργος Καμπούρης μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99» για τα τρέχοντα ζητήματα υγείας, προσλήψεων και εκδηλώσεων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Το… ημερολόγιο δράσεων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία, στις ειδικότητες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όπως αναισθησιολόγος, γυναικολόγος, και μεταξύ άλλων γενικός χειρουργός.

Επισης στα τέλη Μαρτίου αναμένεται να παραδοθεί ο σχετικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τη ρύθμιση βηματοδοτών και απινιδωτών, με την προμήθεια να ανακουφίζει τους ωφελούμενους από τη νέα υπηρεσία του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Απρίλιο, με πρώτο σταθμό τον Μανταμάδο, όπως και πέρσι, γιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, αναμένεται να αρχίσει εκ νέου τις εξορμήσεις στους πρώην καποδιστριακούς δήμους (κεφαλοχώρια) της Λέσβου για ενημέρωση και εξέταση τεστ ΠΑΠ στις γυναίκες.

Σε ό,τι αφορά τα απογευματινά ιατρεία που ξεκίνησαν την 1η Νοεμβρίου 2023, αυτά παρουσιάζουν ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση, με τους πολίτες να ζητούν τηλεφωνικά ραντεβού καλώντας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Εξάλλου, όπως εξήγησε ο κ. Καμπούρης αναμένονται να προσληφθούν 7 νέοι μόνιμοι γιατροί στις ειδικότητες ψυχιατρικής, επεμβατικής καρδιολογίας, ορθοπεδικής, αιματολογίας, και μεταξύ άλλων κυτταρολογίας, με τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος να εκπνέει στις 2 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το ανθρώπινο θαύμα της επέμβασης 19χρονου κοριτσιού στο φάσμα του αυτισμού, ο κ. Καμπούρης εξήγησε ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από το προσωπικό του Νοσοκομείου όχι μόνο να προχωρούν σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, ανθρώπων που για πολλά χρόνια δεν έχουν επισκεφτεί οδοντίατρο, αλλά και να εκπαιδεύονται στον τομέα αυτό. Ετσι, ο κ. Καμπούρης εξήγγειλε ότι μία φορά το μήνα θα γίνεται μία οδοντιατρική επέμβαση Ατόμου με Αναπηρία για να καλυφθούν οι ανάγκες ετών, δημόσια και δωρεάν, και χωρίς έξοδα για τους φροντιστές των ΑμεΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Απρίλιο θα επαναληφθεί η επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε το Νοσοκομείο με την κλινική ψυχολόγων, την Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης και την Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων για το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη: 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι κολυμπούν στη μνήμη της Μικρασίας

Η αφετηρία δόθηκε την Κυριακή 27 Ιουλίου από τη γραφική Κουντουρουδιά όπου 89 κολυμβητές κάθε ηλικίας διέσχισαν τη θαλάσσια διαδρομή έως το Πέραμα της Γέρας
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μια βραδιά με μνήμες Μικρασίας, για την Αγιά Παρασκευή από απέναντι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Μικρασιατικού Συλλόγου Αγιοπαρασκευούσηδων – Τσεσμελήδων Μυτιλήνης «το Κιόστε» το Σάββατο 26 Ιουλίου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στα 45 της, φοιτήτρια Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η ενήλικη μαθήτρια του ΕΠΑΛ Καλλονής μοιράστηκε την εμπειρία της ανώνυμα, διότι θεωρεί ότι μπορεί να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους που θέλουν να κυνηγήσουν στόχους και όνειρα σε μεγαλύτερη ηλικία
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πανιά γεμάτα Αιγαίο στην Aegean Regatta 2025

Η καρδιά της ελληνικής ιστιοπλοΐας χτυπά από τη Μύρινα μέχρι τη Μυτιλήνη με 5 αγώνες και ξεχωριστές εκδηλώσεις
ΔΡΑΣΕΙΣ

Τιμή στην Αγία Παρασκευή από τους απογόνους του Κιοστέ

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Αγιοπαρασκευούσηδων Μυτιλήνης τίμησε την πολιούχο του χωριού των προγόνων με εικόνες-κειμήλια από τη Μικρασία
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ασφυκτική η κατάσταση στο νοσοκομείο Λήμνου

Μόνο 25 από τις 40 θέσεις γιατρών είναι καλυμμένες -Δριμεία παρέμβαση της βουλεύτριας Λέσβου του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα στη Βουλή – Ζήτησε άμεση στελέχωση με μόνιμο προσωπικό και ουσιαστικά κίνητρα για τους γιατρούς
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη στη Λήμνο δύο γυναικών για παράνομο εμπόριο

Δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη 39χρονος στην Αγιάσο για κλοπή και οπλοκατοχή

Εκκρεμούσαν καταδίκες εις βάρος του
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μεθυσμένος οδηγός στη Μυτιλήνη

Χτύπησε «κόκκινο» στο αλκοτέστ -Σύλληψη 65χρονου για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Όχι της ΔΗΠΑΚ στο νέο πειθαρχικό δίκαιο για το Δημόσιο

Το νέο νομοσχέδιο καταργεί στην ουσία το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των υπαλλήλων για μονιμότητα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρωτιές από το 3ο Λύκειο Μυτιλήνης

Μια χρονιά με δυσκολίες, στερήσεις και όνειρα για το μέλλον περιγράφουν απόφοιτοι του σχολείου που ετοιμάζουν βαλίτσες για υψηλόβαθμες σχολές σε όλη την Ελλάδα
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

«Δεν πάει άλλο με τις διακοπές ρεύματος!»

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της και να δώσει λύση στο πρόβλημα των επαναλαμβανόμενων διακοπών