× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χριστουγεννιάτικη «ανάσταση» στις αγορές Μυτιλήνης και Καλλονής

Χαμός έγινε το Σάββατο και την Κυριακή στις αγορές του νησιού μας με τους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Πλημμύρισε η Ερμού με χαμόγελα και παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/12/2023

Χριστουγεννιάτικη «ανάσταση» στις αγορές Μυτιλήνης και Καλλονής

Αυξημένη είναι η κίνηση στην αγορά της Μυτιλήνης σήμερα Κυριακή παραμονή των Χριστουγέννων, με εκατοντάδες καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους στα καταστήματα της Ερμού και των γύρω εμπορικών δρόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κίνηση την εβδομάδα των Χριστουγέννων κινήθηκε, σύμφωνα με τον  πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννη Μουτζούρη, σε ικανοποιητικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων με τη μεγάλη γιορτή και συναυλία των Gadjo – Dilo στην αγορά.

«Οι συνάδελφοι, αναφέρει ο Γιάννης Μουτζούρης είναι γενικά ικανοποιημένοι από την κίνηση των ημερών. Οι μόνες μέρες που ήταν υποτονικές ήταν όταν είχαμε βροχές και κακοκαιρία. Σε κάθε περίπτωση το Σαββατοκύριακο είχαμε σύμμαχο τον καιρό και έτσι ο κόσμος βγήκε στην αγορά και χάρηκε τα ψώνια του με τους φίλους και την οικογένειά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγορά της Μυτιλήνης ανοίγει ξανά την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη το απόγευμα η Ερμού γεμίζει πάλι κέφι, μουσική και γιορτινή διάθεση με τη δεύτερη μέρα των γιορτών αγοράς. Όλες τις ημέρες εξάλλου γίνεται προσπάθεια η Ερμού και οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης να έχουν χαρούμενε απόχρωση με όμορφα τραγούδια και μελωδίες που ακούγονται στα καταστήματα από το ειδικό πρόγραμμα του jazler που είχε φτιάξει για την αγορά ο αξέχαστος Χρήστος Βαλασέλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάλογη εικόνα με χαρούμενη διάθεση και κίνηση στα καταστήματα επικρατεί και στην αγορά της Καλλονής. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βαγγέλης Χαλκοδαίμων, η αγορά κινήθηκε με ικανοποιητικούς ρυθμούς και τα καταστήματα δούλεψαν καλά όλες τις ημέρες.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την κίνηση της εβδομάδας των Χριστουγέννων. Κάποιοι συνάδελφοι αναφέρουν ότι έχουν αύξηση σε σχέση με πέρυσι, κάποιοι είναι στα ίδια επίπεδα. Σε γενικές γραμμές όμως ο κόσμος κατέβηκε στα μαγαζιά, ψώνισε και ενίσχυσε την τοπική οικονομίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Η αγορά της Μυτιλήνης περιμένει...«Ανάσταση», τη Μεγάλη Εβδομάδα

Υποτονική είναι η κίνηση στα καταστήματα της πόλης παρά το γεγονός ότι είμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα. Στα δώρα και στις επιδοτήσεις που πληρώνονται από βδομάδα, εναποθέτουν οι έμποροι τις ελπίδες τους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εφτασαν οι πρώτοι Ολλανδοί στη Λέσβο

Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση τσάρτερ της TUI στο Αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το προφίλ του Τούρκου τουρίστα στο Βόρειο Αιγαίο

Ο υψηλός πληθωρισμός στην Τουρκία έχει μειώσει την καταναλωτική δαπάνη των επισκεπτών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ

Τέσσερεις θέσεις υδρονομέων στο Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι την Πέμπτη 2 Μαίου η υποβολή των αιτήσεων
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Βιομηχανική κληρονομιά, από την Ξάνθη… στη Μυτιλήνη;

Μιλήσαμε με τη βιομηχανική αρχαιολόγο, Μαρία Πετρά, υπεύθυνη της εταιρείας Παστάλι που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βόρειο Αιγαίο ψηφίζουν οι Θεσσαλονικείς

Δείτε τους top προορισμούς που επιλέγουν οι ταξιδιώτες της Aegean Airlines στην Ελλάδα.
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταδίκες αγροτών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τις καταδίκες αγροτών σε ποινές φυλάκισης 15 μηνών για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη του 2020
ΑΓΡΟΤΕΣ

Πέρασε από την Ευρωβουλή η πρώτη αναθεώρηση της ΚΑΠ

Οι αναθεωρημένες διατάξεις θα εφαρμοστούν το 2024 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης