× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Οι 9 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Πάρτε θέση μπροστά στην οθόνη και απολαύστε

Δημοσίευση 16/12/2023

Οι 9 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς έχει έρθει αυτή η εποχή του χρόνου όπου οι αγαπημένες ταινίες βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των επιλογών για να γεμίσουν τα κρύα βράδια των εορτών. Ταινίες διαχρονικές, με ιστορίες αγάπης, αλλά και ταινίες με έντονες συγκινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και άλλες που μας συγκινούν ή μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ταινίες για μικρούς και μεγάλους που μας συνοδεύουν. Δείτε μερικές από τις επιλογές για τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Το Πολικό Εξπρές (2004)

Το νεαρό αγόρι που αρχίζει να χάνει την πίστη του στον Αϊ-Βασίλη θα έχει την ευκαιρία να ανέβει στο Πολικό Εξπρές και να κάνει ένα ταξίδι προς τον Βόρειο Πόλο. Από τον σταθμάρχη και τα άλλα παιδιά που βρίσκονται στο βαγόνι, μέχρι τις νέες και… περίεργές γνωριμίες που θα κάνει, θα αρχίσει ξανά να πιστεύεις την… μαγεία των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Ξωτικό των Χριστουγέννων - Elf (2003)

Έχοντας μεγαλώσει μαζί με τα ξωτικά του Αι-Βασίλη, ένα ξωτικό αποφασίζει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για αναζητήσει τους πραγματικούς του γονείς και να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο αφελής αλλά καλόκαρδος Μπάντι θα έρθει αντιμέτωπος με τους ανθρώπους που προσπαθούν να τον… πείσουν ότι δεν υπάρχει ο Αϊ-Βασίλης.

Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων - How the Grinch Stole Christmas (2000)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας μοναχικός καλικάντζαρος σχεδιάζει να κλέψει και να εξαφανίσει τα Χριστούγεννα, χαλώντας το εορταστικό κλίμα καθώς είναι ενοχλημένος απο τις χαρούμενες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των κατοίκων της πόλης. Ο Γκριντς θέλει να κάνει όλους τους ανθρώπους μίζερους όπως ο εαυτός του, αλλά ένα κορίτσι είναι αυτό που θα τον κάνει να αλλάξει.

Τα Χριστούγεννα του τρελού θηριοτροφείου - National Lampoon’s Christmas Vacation (1989)

Ο εορτασμός των Χριστουγέννων που σχεδιάζει η οικογένεια Griswold δεν θα πάει σύμφωνα με το πλάνο τους, καθώς οι αναποδιές διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς να αφήνουν κανένα στην ησυχία του. Απο τους απρόσκλητους και...ενοχλητικούς συγγενείς μέχρι τον αποτυχημένο στολισμό του σπιτιού, η ταινία προσφέρει άφθονο γέλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία - A Christmas Carol (2009)

Ο τσιγκούνης και στριφνός Εμπενέζερ Σκρούτζ βρίσκεται μόνος του το βράδυ των Χριστουγέννων, γκρινιάζοντας για τα έξοδα που πρέπει να κάνει και τα χρήματα που πρέπει να δώσει στα παιδιά που λένε τα κάλαντα. Όμως το ίδιο βράδυ τον επισκέπτονται τα φαντάσματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος δείχνοντάς του ότι παρά την κακή του συμπεριφορά μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και να μοιραστεί την χαρά των Χριστουγέννων.

Ένας μπαμπάς, μα τι μπαμπάς! - Jingle All the Way (1996)

Ένας σκληρά εργαζόμενος πατέρας υπόσχεται στον γιο του το παιχνίδι που ζήτησε για τα Χριστούγεννα, όμως όλα τα καταστήματα έχουν ξεπουλήσει. Έτσι αποφασίζει να κάνει τα πάντα και να ψάξει κάθε γωνιά της πόλης προκειμένου να βρεί το δώρο που θέλει το παιδί του, περνώντας απο άκρως ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης - The Nightmare Before Christmas (1993)

Τι γίνεται όταν ο βασιλιάς του Halloween μαθαίνει για την χαρά των Χριστουγέννων; Όταν ο Jack Skellington θα βρεθεί ξαφνικά στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, του δημιουργείται η επιθυμία να μοιράσει την μαγεία των Χριστουγέννων στους συμπολίτες του, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προγραμμάτισε.

Αγάπη είναι - Love Actually (2003)

Δέκα διαφορετικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων με θέμα την αγάπη και τον έρωτα εκτυλίσσονται στο Λονδίνο, με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται μερικές ημέρες μακριά... Πρωθυπουργοί, ροκ σταρ, επιχειρηματίες, υπάλληλοι, συγγραφείς και μαθητές αποδεικνύουν ότι η αγάπη και ο έρωτας βρίσκονται παντού.

Μόνος στο σπίτι – Home Alone (1990)

Ο μικρός Κέβιν Μακαλιστερ μένει κατά λάθος... μόνος στο σπίτι και ενθουσιάζεται καθώς έχει όλο τον χώρο για τον εαυτό του. Όμως τα προβλήματα δεν αργούν να ‘έρθουν, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει και δύο γκαφατζήδες διαρρήκτες που προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΕΛΛΑΔΑ

«Χριστιανόμετρο δεν υπάρχει ‑ Δεν κάνουμε ό,τι πει ο Βελόπουλος ή άλλος πολιτικός»

Δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου κατά την επίσκεψη του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις δομές της Εκκλησίας στο Δήλεσι
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το προφίλ του Τούρκου τουρίστα στο Βόρειο Αιγαίο

Ο υψηλός πληθωρισμός στην Τουρκία έχει μειώσει την καταναλωτική δαπάνη των επισκεπτών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Βιομηχανική κληρονομιά, από την Ξάνθη… στη Μυτιλήνη;

Μιλήσαμε με τη βιομηχανική αρχαιολόγο, Μαρία Πετρά, υπεύθυνη της εταιρείας Παστάλι που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βόρειο Αιγαίο ψηφίζουν οι Θεσσαλονικείς

Δείτε τους top προορισμούς που επιλέγουν οι ταξιδιώτες της Aegean Airlines στην Ελλάδα.
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάει ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1-Δειτε αναλυτικά τις ώρες και μέρες προβολής