× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βραβείο καλύτερου βίντεο στο δημοτικό σχολείο Μόριας

Διάκριση ανάμεσα σε 464 σχολεία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/11/2023

Βραβείο καλύτερου βίντεο στο δημοτικό σχολείο Μόριας

Το Δημοτικό Σχολείο Μόριας Λέσβου διακρίθηκε στην κατηγορία καλύτερου βίντεο στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BeActive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To βίντεο που είχε τον περιορισμό της διάρκειας 1 λεπτού, καταγράφει την ενθουσιώδη συμμετοχή του σχολείου μας στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία που έλαβε χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Το θέμα της σκυταλοδρομίας ήταν «Τρέχω για το ΕΥ» και συμμετείχαν 464 σχολεία https://beactive.hoa.org.gr.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές όλων των τάξεων, από την Α΄ μέχρι την Στ’ τάξη, μετέφεραν τη χειροποίητη Ολυμπιακή δάδα μας από το Ρωμαϊκό υδραγωγείο της Μόριας, ένα από τα σημαντικότερα τεχνικά έργα της αρχαιότητας, έως το σχολείο μας, συμβολίζοντας τη σημασία της Υγείας και του Αθλητισμού, της Παιδείας και του Πολιτισμού για το ΕΥ ζην.

Η τελική κατάταξη- 1ο-2ο ή 3ο βραβείο- θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβεύσεων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00. Οι βραβεύσεις θα γίνουν από Έλληνες Ολυμπιονίκες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές για αυτή την πρωτοβουλία που όπως σημειώνουν «ενισχύει τις Ολυμπιακές αξίες και υπενθυμίζει ότι το ΕΥ επιτυγχάνεται με προσπάθεια, συγκέντρωση στον στόχο και ηθική ακεραιότητα. Ταυτόχρονα προάγει στα σχολεία τις θετικές αξίες και τον συνδυασμό αθλητικής δραστηριότητας και πνευματικής ανάπτυξης, ενθαρρύνοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους αυριανούς πολίτες, να αναπτυχθούν και να διακριθούν σε κάθε πτυχή της ζωής τους για μια κοινωνία με ΕΥ ζην.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην Πανελλαδική σχολική σκυταλοδρομία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου που υποστήριξε τη δράση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εκπαιδευτικό Φυσικής αγωγής κ.Χρήστο Τεντολούρη για τη διοργάνωση και τον δάσκαλο κ.Νίκο Χατζηπαρασκευά, που διέθεσε τον εξοπλισμό του και χειρίστηκε το drone» !

Το βίντεό είναι διαθέσιμο στο YouTube:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ψηφιακό ευ ζην στη μεταουμανιστική εποχή: μια κριτική προσέγγιση

Eρευνητικό πρόγραμμα από το Εργαστήριο Πολιτισμικών Πληροφορικών Συστημάτων του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Πανελλαδική απεργία δημοσίων υπαλλήλων

Τετάρτη 1 Μάη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιτυχία για τους μαθητές του 1ου Προτύπου Γυμνασίου Μυτιλήνης

Κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό ACSTAC 2024 του κολεγίου Ανατόλια
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Απεργούν δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στον Τύπο

Οι ομοσπονδίες των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στον Τύπο προχώρησαν στην προκήρυξη απεργίας για την Πρωτομαγιά
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην Πλατεία Σαπφούς την Πρωτομαγιά ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων

«Δεν αντέχουμε την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την πείνα, τη δυστυχία που μας έχουν επιβάλει» σημειώνει στην ανακοίνωση – κάλεσμα για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύνδεσμος
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Για την εγγραφή στην Α τάξη Γυμνασίου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη

Συγκρούστηκε φορτηγό με μηχανάκι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μοσχοβόλησε το σχολείο λαζαράκια!

Τα παιδιά του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης έπλασαν, στόλισαν και έψησαν τα λαζαράκια γεμίζοντας όλους τους σχολικούς χώρους με αρώματα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κι από τη Λέσβο πέρασε ο αρχηγός της Θύρας 7

Ιωσήφ Αντιζάς ή «Κοντός»: Το όνομά του είναι το πρώτο που φιγουράρει στο κατηγορητήριο για τα επεισόδια στου Ρέντη και τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη