× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέα βίντεο για τα νησιά μας, στη μάχη της τουριστικής προβολής

Παρουσίαση του βιντεοσκοπημένου υλικού Τουριστικής προβολής που δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/10/2023

Νέα βίντεο για τα νησιά μας, στη μάχη της τουριστικής προβολής

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον συνεργαζόμενο φορέα   Marketing Greece, το βιντεοσκοπημένο υλικό Τουριστικής προβολής που δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών της Περιφέρειας, την ανάπτυξη brand name και την προσέλκυση επισκεπτών στο πλαίσιο του σχεδιασμού  target-group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Περιφερειακή Αρχή είχε αναθέσει στην  εταιρία Marketing Greece , ως συνεργαζόμενη εταιρία, την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της επιλογής της να κάνει χρήση  εξειδικευμένων υπηρεσιών από ειδικούς του χώρου του τουρισμού. 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης εισηγήθηκε το θέμα αναφερόμενος στις προσπάθειες για την επαναφορά του τουριστικού προϊόντος που έγιναν από την Περιφέρεια, τονίζοντας ότι στόχος των προσπαθειών όλων πρέπει να είναι να πάμε το τουριστικό επίπεδο των νησιών σε ένα άλλο επίπεδο : «Πρέπει να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο και όχι να αρκούμαστε στο επίπεδο της συμμετοχής σε μία έκθεση του Λονδίνου,  ή της Βαρσοβίας, ή  του Βερολίνου. Καλά είναι όλα αυτά , αλλά υπάρχουν και άλλες πρακτικές προωθήσεως. Όπως έχω διαπιστώσει, αρχίζουμε να αποβάλλουμε το brand name του προσφυγονησίου και γνωρίζουμε ότι αυτό θέλει χρόνο. Και χάριν των προσπαθειών και του ΕΟΤ  και τον ευχαριστούμε,  αρχίζει να χάνεται αυτός ο χαρακτηρισμός

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας, o Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αριστόβουλος Ελευθερίου, Φορείς του Τουρισμού του Νησιού , Επιχειρηματίες,  Διευθυντές και υπηρεσιακοί παράγοντες εμπλεκόμενοι στον Τουρισμό και της Περιφέρειας .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νύκτας αναφέρθηκε στην αύξηση του budget που έκανε η απερχόμενη Περιφερειακή αρχή, στις Δράσεις προβολής και τις προσπάθειες συνεργασίας με φορείς της Τουρκίας.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Ελευθερίου υπογράμμισε ότι ο Θεματικός Τουρισμός πρέπει να είναι ο κύριος στόχος της Περιφέρειας ενώ η  Διευθύντρια Τουρισμού κα Πολυτάκη παρουσίασε αναλυτικά όλες τις δράσεις που έγιναν από πλευράς Περιφέρειας για την τόνωση του ενδιαφέροντος τουριστικού κοινού και έλξης επισκεπτών.

Υπογραμμίζεται ότι από τους παριστάμενους φορείς τονίσθηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα  Συντονισμού και συνεργασίας όλων των προσπαθειών για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού που θα λειτουργεί υπό μία ομπρέλα , στο πλαίσιο ενός Στρατηγικού Σχεδιασμού και θα περιλαμβάνει τους Δήμους , τα Επιμελητήρια , επιχειρηματικούς φορείς και κάθε άλλον που θα μπορεί να προσφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθούν τα links της παρουσίασης:

https://youtu.be/3nDDdM88j-M

https://youtu.be/IN52pqrYo0U

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://youtu.be/WmJ_tLM_iMI

https://youtu.be/ulfPbU8h_as

Short videos:

https://youtu.be/mDrlVagWHv0

https://youtu.be/9Rhr5ebGSoE

https://youtu.be/bzKqSGsISts

https://youtu.be/255ffyXrKQo

https://youtu.be/xzSPSZ0dDqw

https://youtu.be//9FfAyWkiT4M

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανοιξη στις τιμές του ελαιολάδου ξανά

Ισπανικό σάλπισμα ανόδου των τιμών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Η αγορά της Μυτιλήνης περιμένει...«Ανάσταση», τη Μεγάλη Εβδομάδα

Υποτονική είναι η κίνηση στα καταστήματα της πόλης παρά το γεγονός ότι είμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα. Στα δώρα και στις επιδοτήσεις που πληρώνονται από βδομάδα, εναποθέτουν οι έμποροι τις ελπίδες τους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εφτασαν οι πρώτοι Ολλανδοί στη Λέσβο

Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση τσάρτερ της TUI στο Αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το προφίλ του Τούρκου τουρίστα στο Βόρειο Αιγαίο

Ο υψηλός πληθωρισμός στην Τουρκία έχει μειώσει την καταναλωτική δαπάνη των επισκεπτών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ