× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το παιχνίδι είναι πουλημένο από τ’ αποδυτήρια»

«Δεν ξέρουμε τι τους έταξαν από την κυβέρνηση και δεν μιλάνε» λέει στο «Ν» η Ερ. Χιωτέλλη εν όψει της κινητοποίησης για το προσφυγικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/1/2020

«Το παιχνίδι είναι πουλημένο από τ’ αποδυτήρια»

Για καπέλωμα από πλευράς Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη έναντι του Δημάρχου Μυτιλήνης, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την επιλογή της συνθηματολογίας εν όψει της κινητοποίησης της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου ενάντια στη δημιουργία νέας δομής έκανε λόγο η Εριφύλη Χιωτέλλη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Με πυξίδα τον Πολίτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανθέων 99» στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm, η κ. Χιωτέλλη επεσήμανε ότι «το παιχνίδι είναι πουλημένο από τα’ αποδυτήρια», επισημαίνοντας ότι για την ξαφνική σύσκεψη στο αεροδρόμιο της Αθήνας μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και του Δημάρχου, Στρατή Κύτελη, «δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω τι ειπώθηκε». Η ίδια επικοινώνησε με τον Δήμαρχο ο οποίος ανέφερε ότι επαναλήφθηκε η συζήτηση για νέα δομή στην Άντισσα. «Εσείς πιστεύετε ότι έκτακτα κατέβασαν για 4 ώρες τους δημάρχους για να τους πουν κάτι που τους είχαν πει πριν από λίγες ημέρες;» 

«Οι αποφάσεις είναι ειλημμένες. Οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες των νησιών μας ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει. Δεν θα γίνει αποσυμφόρηση, το ξεκαθάρισε χτες ο πρωθυπουργός. Πετάνε το τυράκι από την κυβέρνηση ότι θα κλείσει η Μόρια, στην πραγματικότητα θα γίνει μία νέα μεγάλη δομή. Κι αυτό δεν το ξέρουν οι αυτοδιοικητικοί μας άρχοντες.» τόνισε. «Δεν θα μας πουν ποιο είναι το τυράκι, ενώ πρόκειται να έχουμε κινητοποιήση; Τι τους έταξαν;» αναρωτήθηκε.

«Γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει μία δομή σε κάθε Νομό με την πειθώ και τον τσαμπουκά που κάνει εδώ, ώστε σε όλη την Ελλάδα να γίνει αναλογική κατανομή και άρα σε εμάς να αναλογούν 1000 πρόσφυγες με πολύ λιγότερα προβλήματα;» αναρωτήθηκε.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση