× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο «Σεμπάστιαν»

Η ταβέρνα στο Τάρτι μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων με φρέσκα ψάρια, καλομαγειρεμένο φαγητό και άνετη διαμονή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει

Δημοσίευση 14/8/2023

Απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο «Σεμπάστιαν»

Στη μαγευτική παραλία Τάρτι στο νότιο τμήμα του νησιού, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον κόλπο της Γέρας εκεί που σμίγουν αρμονικά οι αποχρώσεις του γαλάζιου στον ουρανό και τη θάλασσα, μπορεί να αναζητήσει κανείς τον παράδεισο που ονειρεύτηκε για διακοπές, χαλάρωση και ξένοιαστες στιγμές με συντροφιά το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο και τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Τάρτι θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Λέσβου, με μεγάλη έκταση πεντακάθαρα νερά, αμμουδερή ακτή με ψιλό βότσαλο και χρωματιστό βυθό, η οποία βρίσκεται στους πρόποδες ενός καταπράσινου λόφου.

Σε αυτό το γαλήνιο τοπίο, λουσμένο από τον καλοκαιρινό ήλιο, στην αριστερή πλευρά της παραλίας, βρίσκει κανείς την φημισμένη οικογενειακή επιχείρηση «Σεμπάστιαν», έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο που συνδυάζει το πεντανόστιμο ποιοτικό φαγητό και την άνετη διαμονή εδώ και 20 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σας υποδεχθεί και θα σας περιποιηθεί με χαμόγελο και ευγένεια η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του καταστήματος Κική Λιγηρού. Ξακουστή είναι η εξαιρετική αστακομακαρονάδα του «Σεμπάστιαν», η γαριδομακαρονάδα, καθώς τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά. Τα ψάρια που σερβίρει το κατάστημα είναι πάντα φρέσκα και εγγυημένα.

Όσο όμορφες περιγραφές και αν γίνουν είναι αδύνατον να αποτυπωθεί με λέξεις το απίστευτο ταξίδι γεύσεων που μπορεί να βιώσει κανείς στο «Σεμπάστιαν» με μερίδες χορταστικές και τιμές προσιτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταβέρνα και οι ιδιοκτήτες της μας καλούν να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι μια ξεχωριστή απολαυστική εμπειρία με ούζο και εκλεκτούς μεζέδες σε μια μαγική, λίγο ονειρική ατμόσφαιρα που θα μας ταξιδέψει σε θαλασσινή διάσταση.

Η επιχείρηση «Σεμπάστιαν» διαθέτει άνετο δωρεάν πάρκινγκ και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Πάσχα Κυρίου Πάσχα και στη Λέσβο τρώμε «αρνί γιουμοστό»

Το παραδοσιακό πασχαλιάτικο φαγητό της Λέσβου
ΓΕΥΣΗ

«Roll ice and more», παγωτό σε άλλη διάσταση!

Το νέο κατάστημα με φρέσκο παγωτό και ατελείωτες άλλες γευστικές δροσερές επιλογές έρχεται στη Μυτιλήνη στην οδό Κουντουριώτη 63 από την Παρασκευή 3 Μαΐου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Λεσβιακή συμμετοχή στο Rodopi Challenge

Δύο αθλητές του Συλλόγου Lesvos Runners εκπροσώπησαν το νησί στον απαιτητικό αγώνα
ΑΤΖΕΝΤΑ

Συνεχίζονται οι γευσιγνωσίες κρασιού στο «Ηφαίστειο Ανεμώτιας»

Θα βιώσετε μια διαδραστική γευστική δοκιμή 5 τυπικών κρασιών από την αγαπημένη συλλογή του οινοποιείου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου