× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

35 χρόνια γεύσεις θάλασσας στον Καραβόγιαννο

Η Παναγιώτα και ο Θύμιος μας υποδέχονται σε έναν ξεχωριστό χώρο με όμορφη ατμόσφαιρα και σπιτικό φαγητό με υλικά από το μποστάνι τους μαγειρεμένα με αγάπη, φροντίδα και περισσή μαστοριά

Δημοσίευση 12/8/2023

35 χρόνια γεύσεις θάλασσας στον Καραβόγιαννο
' χρόνος ανάγνωσης

Κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, στη μαγευτική παραλία της Σκάλας Ερεσού με τα κρυστάλλινα, νερά και την πανέμορφη θέα με το νησέλι-σήμα κατατεθέν στον ορίζοντα, η οικογενειακή ταβέρνα της μαστόρισσας Παναγιώτας και του αυθεντικού… μάγκα Θύμιου, αποτελεί σταθερή αξία στην Σκάλα Ερεσού.
Η ταβέρνα έχει αξιόλογες κριτικές από Έλληνες και ξένους επισκέπτες που περνούν ξανά και ξανά εδώ και 35 χρόνια! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάποιοι φανατικοί θαμώνες επιλέγουν αποκλειστικά τον Καραβόγιαννο για κάθε τους γεύμα όποτε βρεθούν στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χώρος ανανεώνεται κάθε χρόνο, με γούστο, χαρούμενα χρώματα, θαλασσινές εικόνες και αντικείμενα, όμορφα λουλούδια, λάμψη και φαντασία.
Ο Καραβόγιαννος προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης καλού φαγητού, με τη συνοδεία ποτών και αναψυκτικών. Το προσωπικό του καταστήματος πάντα με ευγένεια χαμόγελο και σεβασμό στον πελάτη θα σας εξυπηρετήσει γρήγορα και θα φροντίσει να περάστε όμορφα με τη συντροφιά σας και τις υπέροχες γεύσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το καλοκαιράκι θέλει θάλασσα, ψαράκι και καλή παρέα!», λέει γελώντας η Παναγιώτα με το χαρακτηριστικό πλάγιο βλέμμα της και το πονηρό χαμόγελο. «Σας άρεσε το φαγητό μου;» ρωτάει πάντα με έννοια, περνώντας γρήγορη σαν αερικό ανάμεσα στα τραπέζια για να τα προλάβει όλα στην εντέλεια.


Τι βρίσκει κανείς στον Καραβόγιαννο; Αυθεντική, ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, μαγειρευτά κρέατα σε όλες τις παραλλαγές, ντόπια φιλεταρισμένα ψάρια ψημένα με μαστοριά και υπέροχους μεζέδες που αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και τις διαθέσιμες πρώτες ύλες από το μποστάνι της οικογένειας και ντόπιους παραγωγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φαγητό είναι πάντα μαγειρεμένο με μεράκι, αγάπη για την παράδοση και δέσμευση για την ποιότητα του. Ο Καραβόγιαννος σεβόμενος τις διαφορετικές προτιμήσεις στη διατροφή διαθέτει επιλεγμένες νοστιμιές και vegan γεύσεις.

Ένα καλό γεύμα στον Καραβόγιαννο και στη Σκάλα Ερεσού, πείθει και τους πιο απαιτητικούς για την ξεχωριστή αξία του και την ικανότητά του μέσα από τις γεύσεις και το όμορφο περιβάλλον να δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Έφθασαν τις 50 οι συμμετοχές στην Aegean Regatta

Στις 23 Αυγούστου η εκκίνηση από τη Μύρινα Λήμνου η εκκίνηση του μεγάλου ιστιοπλοϊκού αγώνα
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γιορτή χταποδιού στις Νέες Κυδωνίες

Καλοκαιρινή γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αϊβαλί της Λέσβου»
ΓΕΥΣΗ

Με γκιουζλεμέδες το Κυριακάτικο αντάμωμα στη Σκάλα Μιστεγνών

Οι γυναίκες του Συλλόγου Μυστεγνιωτών έβαλαν τα μανίκια ψηλά και έπιασαν δουλειά
ΑΤΖΕΝΤΑ

Περιήγηση και επιστημονική ενημέρωση στη Νησιώπη

Καθημερινά δρομολόγια από τις 10:30 όλο το καλοκαίρι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πραγματοποιήθηκαν τα «Καραβαγγέλεια 2025»

Επιτυχημένοι ήταν οι αγώνες δρόμου που έγιναν στη Στύψη στις 13 Αυγούστου
ΧΩΡΙΑ

Στην Παναγιά της Αγιάσου το επίκεντρο των εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου

Από κάθε γωνιά της Λέσβου συρρέουν προσκυνητές για να τιμήσουν την εικόνα της Θεοτόκου – Κορύφωση των εκδηλώσεων με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την Παρασκευή 15 Αυγούστου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η Aegean Regatta 2025 ανοίγει πανιά από τη Μύρινα

Η 24η διοργάνωση έχει ενδιάμεσους σταθμούς τον Άγιο Ευστράτιο και το Πλωμάρι, πριν από τον τερματισμό στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πάνω από 150 μοτοσικλέτες στη μνήμη του Γιάννη Φωτεινού

Η Lesvos Moto συνεχίζει για τρίτη χρονιά να καλλιεργεί οδηγική παιδεία και την υποχρεωτική χρήση κράνους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Θορυβεί η απαγόρευση για τζελ νυχιών

Πώς θα ξεχωρίσεις τα ασφαλή τζελ και τι λένε οι επαγγελματίες του Beauty House στη Μυτιλήνη
ΑΤΖΕΝΤΑ

Tο έθιμο των τραχανισμάτων στους Λάμπου Μύλους

Η Κοινότητα Λάμπου Μύλων, σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης συνδιοργανώνουν μουσικοχορευτική βραδιά με γαστρονομική παράδοση
ΑΤΖΕΝΤΑ

Από τη λεσβιακή γη στο τραπέζι του Σιγρίου

Γευσιγνωσία ελαιολάδου, ελιάς και τοπικών προϊόντων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ο πρώτος τρύγος γίνεται γιορτή στην Ανεμώτια

Απο σήμερα Δευτέρα 11 Αυγούστου η παραγωγή του ιδιαίτερου ροζέ κρασιού, ενώ το χωριό ετοιμάζεται για τρεις μέρες πολιτισμού, παράδοσης και οινικών απολαύσεων