× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξανά στο προσκήνιο η επικίνδυνη διασταύρωση στα Λάψαρνα στο δρόμο προς Σίγρι

Οι συνταξιούχοι μηχανικοί της χώρας με έγγραφό τους στο Υπουργείο Υποδομών επισημαίνουν τα προβλήματα που υπάρχουν και ζητούν παρέμβαση για την επίλυσή τους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/6/2023

Ξανά στο προσκήνιο η επικίνδυνη διασταύρωση στα Λάψαρνα στο δρόμο προς Σίγρι

Το θέμα της επικινδυνότητας της  διασταύρωσης του νέου οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου με τον δρόμου Αντίσσης – Λαψάρνων, επαναφέρει για άλλη μια φορά ο υπεύθυνος της Επιτροπής Αγώνα για το δρόμο Καλλονής – Σιγρίου Δρ Τάκης Ιορδάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Ιορδάνης λίγες μέρες μετά το ατύχημα των Τεμπών είχε στείλει επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γιώργο Γεραπετρίτη στην οποία ανέφερε όλα τα ζητήματα της επικινδυνότητα του δρόμου ζητώντας να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Στη συνέχεια ο κ. Ιορδάνης έστειλε νέα επιστολή για το ίδιο θέμα στο Συνήγορο του Πολίτη ο οποίος στις 16 Ιουνίου ζητά τις απόψεις του Υπουργείου για το ζήτημα.

«Σήμερα η διοίκηση των 30.000 Συνταξιούχων Μηχανικών της χώρας πρωτοκόλλησε στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ έγγραφο τους με το οποίο μας  συμπαρίστανται αναφέρει ο κ. Ιορδάνης σε νέα ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο έγγραφο των Συνταξιούχων μηχανικών μεταξύ άλλων αναφέρεται:  

«Η διασταύρωση του άξονα αυτού με τον δρόμο Αντίσσης-Λαψάρνων που τέμνονται κάθετα χωρίς ορατότητα αποτελεί εν δυνάμει χώρος αυτοκινητιστικών ατυχημάτων» και  καταλήγουν, γράφοντας : «Προσβλέπουμε έστω και την τελευταία στιγμή, να γίνει ότι είναι ενδεικνυόμενο ώστε να εκλείψει ο προαναφερθείς κίνδυνος».

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ