× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Διεθνής Ημέρα Γονέων και Το «Οικογενειακό Αλμπουμ Αγάπης»

Ένα βιβλίο αφιερωμένος στους γονείς και στην οικογένεια, το οποίο συστήνει στο παιδί τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους με μοναδικό τρόπο, υπέροχες λέξεις και ζωγραφιές

Δημοσίευση 1/6/2023

Η Διεθνής Ημέρα Γονέων  και Το «Οικογενειακό Αλμπουμ Αγάπης»
' χρόνος ανάγνωσης

Μην ξεχνάμε, οικογένεια   δεν είναι μόνο η μητέρα, ο πατέρας και τα παιδιά. Κάθε ένας από την οικογένεια, την πυρηνική και την ευρύτερη, έχει την θέση του και τον ρόλο του στην ζωή μας!

Με αφορμή λοιπόν, την Διεθνή  ημέρα γονέων, που την  γιορτάζουμε κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ του 2012, ως φόρος τιμής στους γονείς όλου του κόσμου  σας  παρουσιάζουμε σε  ένα σύντομο  βίντεο το βιβλίο της συντοπίτισσας μας, δημοσιογράφου και θεατρολόγου, Δρ. Αθανασίας (Νάσιας) Δαφιώτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμμετρία, σε εικονογράφηση της Βιβής Μαρκάτου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης» υπάρχει σε όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης της Μυτιλήνης, και ανά την Ελλάδα!

Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, τα οποία όταν μεγαλώσουν, θα έχουν στα χέρια τους πραγματικά  ένα πολύτιμο  και ανεκτίμητο «Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης»!

Αυτό γιατί στο πρώτο μέρος του βιβλίου συναντάμε το παιχνίδι των λέξεων, με όλα μα όλα τα μέλη της οικογένειας! Για να μάθουν τις λέξεις και να ανακαλύψουν τους ρόλους και την σημασία κάθε συγγενή στη ζωή τους! Στο δεύτερο μέρος μέσα από τις δραστηριότητες ζωγραφικής, θα χρωματίσουν, θα ζωγραφίσουν με τα χεράκια τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως τα βλέπουν ως παιδιά, και θα κολλήσουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους συγγενών! Έτσι θα έχουν τα παιδιά τις ζωγραφιές τους, για όλους τους δικούς τους ανθρώπους, συγκεντρωμένες σε ένα καλαίσθητο βιβλίο, που θα μείνουν στον χρόνο, και στην βιβλιοθήκη της οικογένειας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θεσμός της οικογένειας και φυσικά οι γονείς είναι στοιχεία πολύ σημαντικά  για την κοινωνία και την εξέλιξή της! Φυσικά κυρίως για τα ίδια τα μέλη της. Καθημερινά, ο κάθε γονιός κάνει ότι, μπορεί και ότι, δεν μπορεί για να μην λείψει τίποτα από τα βλαστάρια του, όποια ηλικία και να έχουν, μα και να νιώθουν στοργή και ασφάλεια, να έχουν όμορφες αναμνήσεις και βιώματα! Έτσι είναι η ελληνική οικογένεια! Ένας πυρήνας, κοινωνικός, που αντέχει στον χρόνο! Δεν είναι τυχαίο το ότι, οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν στα σπίτια τους τον βωμό της Εστίας, της θεάς της οικογένειας!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η Λέσβος χόρεψε στην Καρδίτσα

Δυναμική παρουσία του Χριστιανικού Κέντρου Νεότητας Μυτιλήνης στα «Μενελαΐδια 2025»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πάμε βόλτα στον Προφήτη Ηλία της κορυφής στη Λάρσο!

Μια διαδρομή σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Μυτιλήνης
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο πλευρό του ναυταθλητισμού με πράξεις

Παραδόθηκε τετράκωπη βάρκα στον ΝΟΜ από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Χριστόφα – Σημαντική υλικοτεχνική ενίσχυση και σε εξοπλισμό
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Λαμπερό χαμόγελο : Πώς θα το πετύχουμε στο σπίτι;

Ανακάλυψε τρόπους για να πετύχεις φωτεινό και λαμπερό χαμόγελο στο σπίτι, με φυσικές και ήπιες μέθοδος λεύκανσης
ΓΕΥΣΗ

Το Βόρειο Αιγαίο προβάλλει τη δική του ταυτότητα

To «GaioVaigaio» είναι ένας σύγχρονος αγροδιατροφικός χάρτης
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Εκατοντάδες παιδιά στις δράσεις Κινηματογραφικής Παιδείας στο Πλωμάρι

Από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πλωμαρίου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βραβεύονται οι αθλητές του Brevet «Ελιά και Πεύκο»

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025 στις 20:30 στο ξενοδοχείο «Elysion»
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ο Δήμος Μυτιλήνης αγκαλιάζει τα παιδιά με μια εβδομάδα γεμάτη χαρά και δημιουργία

Θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακά παιχνίδια και ποδηλατικές δράσεις συνθέτουν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό ξεκίνημα για τους μικρούς δημότες
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ψηφιακό Ευ Ζην: Τριήμερο σκέψης, τέχνης και τεχνολογίας στη Μυτιλήνη

Τι μας είπαν για το ερευνητικό εργαστήριο οι επιστημονικά υπεύθυνες, καθηγήτριες Εύη Σαμπανίκου και Ευαγγελία Καβακλή,
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΓΕΥΣΗ

Αυγά Λήμνου υψηλής ποιότητας προϊόντα με φυσική φροντίδα και καινοτομία

Προϊόντα εμπλουτισμένα με βότανα για βέλτιστη θρεπτική αξία και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
ΓΕΥΣΗ

Ο Πλάτανος: Μισός αιώνας γεύσης στη Μύρινα

Μια ιστορία παράδοσης, αγάπης για την τοπική κουζίνα και αυθεντικής φιλοξενίας
ΓΕΥΣΗ

Το Οινοποιείο Γκαράλη στη Λήμνο: από την παράδοση στην καινοτομία

Ένα οικογενειακό οινοποιείο της Λήμνου που ταξιδεύει το Μοσχάτο Αλεξανδρείας και το Λημνιό σε όλο τον κόσμο