× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Διεθνής Ημέρα Γονέων και Το «Οικογενειακό Αλμπουμ Αγάπης»

Ένα βιβλίο αφιερωμένος στους γονείς και στην οικογένεια, το οποίο συστήνει στο παιδί τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους με μοναδικό τρόπο, υπέροχες λέξεις και ζωγραφιές

Δημοσίευση 1/6/2023

Η Διεθνής Ημέρα Γονέων  και Το «Οικογενειακό Αλμπουμ Αγάπης»

Μην ξεχνάμε, οικογένεια   δεν είναι μόνο η μητέρα, ο πατέρας και τα παιδιά. Κάθε ένας από την οικογένεια, την πυρηνική και την ευρύτερη, έχει την θέση του και τον ρόλο του στην ζωή μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή λοιπόν, την Διεθνή  ημέρα γονέων, που την  γιορτάζουμε κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ του 2012, ως φόρος τιμής στους γονείς όλου του κόσμου  σας  παρουσιάζουμε σε  ένα σύντομο  βίντεο το βιβλίο της συντοπίτισσας μας, δημοσιογράφου και θεατρολόγου, Δρ. Αθανασίας (Νάσιας) Δαφιώτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμμετρία, σε εικονογράφηση της Βιβής Μαρκάτου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης» υπάρχει σε όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης της Μυτιλήνης, και ανά την Ελλάδα!

Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, τα οποία όταν μεγαλώσουν, θα έχουν στα χέρια τους πραγματικά  ένα πολύτιμο  και ανεκτίμητο «Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης»!

Αυτό γιατί στο πρώτο μέρος του βιβλίου συναντάμε το παιχνίδι των λέξεων, με όλα μα όλα τα μέλη της οικογένειας! Για να μάθουν τις λέξεις και να ανακαλύψουν τους ρόλους και την σημασία κάθε συγγενή στη ζωή τους! Στο δεύτερο μέρος μέσα από τις δραστηριότητες ζωγραφικής, θα χρωματίσουν, θα ζωγραφίσουν με τα χεράκια τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως τα βλέπουν ως παιδιά, και θα κολλήσουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους συγγενών! Έτσι θα έχουν τα παιδιά τις ζωγραφιές τους, για όλους τους δικούς τους ανθρώπους, συγκεντρωμένες σε ένα καλαίσθητο βιβλίο, που θα μείνουν στον χρόνο, και στην βιβλιοθήκη της οικογένειας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θεσμός της οικογένειας και φυσικά οι γονείς είναι στοιχεία πολύ σημαντικά  για την κοινωνία και την εξέλιξή της! Φυσικά κυρίως για τα ίδια τα μέλη της. Καθημερινά, ο κάθε γονιός κάνει ότι, μπορεί και ότι, δεν μπορεί για να μην λείψει τίποτα από τα βλαστάρια του, όποια ηλικία και να έχουν, μα και να νιώθουν στοργή και ασφάλεια, να έχουν όμορφες αναμνήσεις και βιώματα! Έτσι είναι η ελληνική οικογένεια! Ένας πυρήνας, κοινωνικός, που αντέχει στον χρόνο! Δεν είναι τυχαίο το ότι, οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν στα σπίτια τους τον βωμό της Εστίας, της θεάς της οικογένειας!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη

Στα Chefs’ Choice Awards 2024
ΑΤΖΕΝΤΑ

5η Ποδηλατάδα για τον Αυτισμό

Την Κυριακή 14 Απριλίου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Φροντίδα του Δάσους με τον Δήμο Μυτιλήνης

Δράσεις εκπαίδευσης και καθαρισμού στην περιοχή «Τσίγκος» για παιδιά και μεγάλους
ΑΤΖΕΝΤΑ

Παιδικές χαρές του κόσμου για τα παιδιά της Κένυας

Πασχαλινό μπαζάρ από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πασχαλινό πρόγραμμα για παιδιά στο «Λευκό Χαρτί»!

Κατασκευές, ιστορίες και παιχνίδι