× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μητσοτάκης και Τσίπρας υπεύθυνοι για το ψηφιακό παρακράτος κουκουλοφόρων»

Υψωσε τους προεκλογικούς τόνους από την πρώτη στάση του στη Δυτική Λέσβο, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 20/4/2023

«Μητσοτάκης και Τσίπρας υπεύθυνοι για το ψηφιακό παρακράτος κουκουλοφόρων»
καμερα- βίντεο Παναγιώτης Μπαλάσκαςία

Θερμά υποδέχτηκε στην Καλλονή ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, το πρωί της Πέμπτης 20 Απριλίου, ενώ και ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε ως πρώτο σταθμό τη Δυτική Λέσβο. Μάλιστα ο κ. Βέρρος αναφέρθηκε στα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από τη συζήτηση στο δημαρχείο και την αναχώρηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το Μουσείο Βρανά στη Γέρα, όπου τον περίμενε ο πρώην υπουργός Νίκος Σηφουνάκης, ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε στις κάμερες σε έντονα προεκλογικούς τόνους καταδικάζοντας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, «για όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες»: «Θεωρώ αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός ψηφιακού παρακράτους κουκουλοφόρων. Κάθε δημοκράτης πολίτης πρέπει να σταθεί απέναντι σε αυτές τις απάνθρωπες πρακτικές». Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στη δήλωσή του στα περιστατικά καταγγελίας παρενόχλησης και βιασμού σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη με θύμα στέλεχος του κόμματός του, και κυρίως στο γεγονός ότι αναδείχτηκαν στοιχεία και προσωπικά δεδομένα του θύματος χωρίς τη συναίνεσή της με απαράδεκτο τρόπο. «Να εναντιωθούμε σε αυτό το ψηφιακό παρακράτος που υποβαθμίζει κάθε έννοια κράτους και ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέμεναν πέρα από τον Δήμαρχο, και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Λέσβου, μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλεύτρια, Μάγδα Τούφου, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, η υποψήφια βουλεύτρια, Βάσω Χοχλάκα, ενώ το παρών έδωσε και ο υποψήφιος βουλευτής, Γιάννης Πετρέλλης. 

«Είναι ένα κόμμα που έδωσε στην αυτοδιοίκηση πνοή, ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης σχολιάζοντας την ανάπτυξη που γνώρισε ο νεοσύστατος Δήμος Δυτικής Λέσβου».

Από την άλλη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και από την ιδιότητα του ευρωβουλευτή δεν παρέλειψε να σημειώσει τη διαφωνία του κόμματός του για τις διαδικασίες στο προσφυγικό- μεταναστευτικό, αναδεικνύοντας τον φράχτη του Εβρου ως πολιτικό επίτευγμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ διεκδικεί τα εύσημα ο κ. Μητσοτάκης. Στη συνέχεια επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για την αναγκαιότητα δίκαιης απονομής ασύλου στο σύνολο των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μόνιμα προγράμματα μετεγκατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμνηστικά δώρα έδωσε ο κ. Βέρρος στον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος στη συνέχεια περιόδευσε στην πλατεία Καλλονής, μαζί με προέδορυς των Κοινοτήτων της Δυτικής Λέσβου. Στη 1 το μεσημέρι αναμένεται να επισκεφτεί το Μουσείο Ελαιοτριβείο Βρανά στη Γέρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Στη Λέσβο το Αγιο Φως με την Sky Express

Η μεταφορά του Αγίου Φωτός προς όλους τους προορισμούς αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γλέντι τη Λαμπροδευτέρα στον Αγιο Γεώργιο Μιστεγνών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οι «Μιστεγνιώτες» θα αναβιώσουν το έθιμο της «κούνιας»
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ξανά Ασφαλιστικά μέτρα από τους 26 συμβασιούχους covid της Μυτιλήνης

Επέστρεψαν στις δικαστικές αίθουσες οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 23 Απριλίου αφού έχασαν τον πρώτο κύκλο των Ασφαλιστικών Μέτρων. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Κατζανός και Καρασάββας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προχωράει έως την Περιφέρεια το έργο της προκυμαίας Μυτιλήνης

Μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθούν οι λαμαρίνες ως το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος, για την ανεμπόδιστη περιφορά των επιταφίων. Τα σενάρια για τις εργασίες το καλοκαίρι
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΧΩΡΙΑ

Παρέμβαση για την επαναχάραξη γραμμών αιγιαλού και παραλίας

«Όχι άλλες καθυστερήσεις» αναφέρει η Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μια όμορφη πράξη στην Παναγιούδα

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακυκλωσης καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό