× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζεται η καμπάνια ενίσχυσης και η συλλογή τροφίμων για τη 12χρονη

Η ανήλικη έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας από το κύκλωμα παιδοβιαστών με βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/4/2023

Συνεχίζεται η καμπάνια ενίσχυσης και η συλλογή τροφίμων για τη 12χρονη

Συνεχίζεται η έμπρακτη συμπαράσταση από πολίτες και συλλογικότητες στη 12χρονη, που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας από το κύκλωμα παιδοβιαστών με βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Επιτροπή αλληλεγγύης διεξάγει καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης (ΕΔΩ) για την κάλυψη των πρώτων δικαστικών εξόδων και των άμεσων βιοτικών αναγκών της ανήλικης επιζώσας και της οικογένειάς της, ενώ διοργανώνει συναυλία για τον ίδιο σκοπό, στις 27 Απριλίου, στο ΙΛΙΟΝ plus.

Όποιος προτιμάει να συνεισφέρει απευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό μπορεί να καταθέσει τη δωρεά του στο IBAN: GR5801710110006011040030321 (Τράπεζα Πειραιώς, δικαιούχος ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ”Ο Αριστοτέλης”, αιτιολογία: «οικονομική ενίσχυση της 12χρονης από τον Κολωνό και τα ανήλικα αδέρφια της»).

Συλλογές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιούνται παράλληλα στον χώρο του Κ*ΒΟΞ (πλατρία Εξαρχείων, Δευτέρα-Σάββατο 18:00 - 23:00, Κυριακή 18:00-22:00) και στο Σκοπευτήριο στην Καισαριανή (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 16-18, Τετάρτη και Παρασκευή 14:00 - 16:00, Κυριακή 19:00 - 23:00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση προκάλεσαν πρόσφατα κατακραυγή λόγω της νέας, τρίτης κατά σειρά, απόπειρας εκφοβισμού του κοριτσιού στο σπίτι όπου διαμένει εκτός Αθηνών, παρά το μπαράζ προειδοποιήσεων δικηγόρων και αλληλέγγυων για το γεγονός ότι η ίδια έχει μείνει εντελώς απροστάτευτο και χωρίς ουσιαστική κρατική στήριξη. Στις 3 Απριλίου δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, που επιχείρησε να μπει και την τραυμάτισε στο χέρι πριν τραπεί σε φυγή.

Όμως, το παιδί δεν δίστασε να καταθέσει, για έκτη φορά, συμπληρωματικά πριν λίγες μέρες στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπέδειξε δέκα άτομα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά. Με δεδομένο ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί 18 κατηγορούμενοι και άλλοι δύο έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, οι εμπλεκόμενοι φτάνουν ήδη τους τριάντα· αριθμός που καταρρίπτει τον βασικό ισχυρισμό του Ηλία Μίχου ότι δεν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας. Η δικηγόρος της ανήλικης, Αντωνία Λεγάκη, εκτίμησε ότι θα σχηματιστεί δεύτερη δικογραφία για όσους καταστούν κατηγορούμενοι στη συνέχεια  (Βλ. Υπέδειξε άλλα δέκα άτομα ως βιαστές της).

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΕΛΛΑΔΑ

«Χριστιανόμετρο δεν υπάρχει ‑ Δεν κάνουμε ό,τι πει ο Βελόπουλος ή άλλος πολιτικός»

Δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου κατά την επίσκεψη του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις δομές της Εκκλησίας στο Δήλεσι