Οι μαθητές Τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης & Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής της ΕΠΑΣ Μυτιλήνης συμμετέχουν στο Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμεΑ «Γαϊτανάκι» της ΑΜΚΕ «Ηλιακτίδα» με στόχο την υποστήριξη του κέντρου και των ευάλωτων οικογενειών του τόπου μας.
Οι μαθητές θα παρασκευάσουν αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που θα μοιραστούν δωρεάν σε όλους όσοι υποστηρίξουν με τις αγορές τους το Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί από Μεγάλη Δευτέρα 10 μέχρι και Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι στην οδό Ερμού, έξω από την Εθνική Τράπεζα.
Σημειώνεται ότι την εκδήλωση υποστηρίζουν με την δράση τους και οι μαθητές του Τμήματος Β2 Οικονομίας του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.