Ρυζόγαλο έφτιαξαν οι μαθητές της δεύτερης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Τρίτους, συνεχίζοντας τα υγιεινά πρωϊνά της Τετάρτης που έχουν καθιερώσει εδώ και καιρό. Πρόκειται για ένα επιδόρπιο βγαλμένο μέσα από τη λεσβιακή παράδοση της Αποκριάς.
Φρέσκο γαλατάκι από την κατσικούλα της γιαγιάς του Ορφέα που μεταμορφώθηκε στα χέρια των μαθητών και της δασκάλας τους σε πεντανόστιμο και μοσχομυριστό ρυζόγαλο, πασπαλισμένο με μπόλικη μυρωδάτη κανέλα.
Κάθε Τετάρτη οι μαθητές της Δεύτερης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Τρίτους ετοιμάζουν πρωϊνά φτιαγμένα με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου τους, σπιτικά και πλούσια σε βιταμίνες.