Νέα έκκληση για τον καρκινοπαθή παππού από την Αγιάσο που μεγαλώνει τα δύο του εγγόνια 6 και 10 ετών με τη γυναίκα του, αντιμετωπίζοντας τεράστιες δυσκολίες.
Χάρη στην εκκληση των προηγούμενων ημερών, συγκεντρώθηκε ικανό ποσό, ώστε να μεταβεί στην Αθήνα για εξετάσεις. Εκεί, σύμφωνα με την Ντέπη Χατζηκαμπάνη, συγγραφέα και στιχουργό από τα Κεραμιά που οργάνωσε τη συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτωμ, διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή και ότι χρήζει άμεσης βοήθειας για τη θεραπεία του που θα γίνει στη Λέσβο.
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συνδράμουν, πέρα από τον κουμπαρά στους πολυχώρους τέχνης Artοποιώ σε Κεραμιά και Μυτιλήνη, μπορούν να επικοινωνούν με την Ντέπη Χατζηκαμπάνη εδώ
Η ανάρτησή της:
«Δυστυχώς μόλις έμαθα ότι τα νέα από τις εξετάσεις του κυρίου από την Αγιάσο δεν πήγαν καλά.
Ταξίδεψαν στην Αθήνα με τα χρήματα που μαζέψαμε όλοι μαζί αλλά τα νέα είναι άσχημα.
Ξεκινάει η θεραπεία του εδώ και είναι ακριβή.
Κάνουμε ξανά λοιπόν έκκληση για χρήματα που θα πάνε στη θεραπεία του αλλά και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει αγοράζοντας γάζες, επιδέσμους και τα σχετικά.
Θα μπούνε ξανά από σήμερα στο aRtοποιώ Μυτιλήνης και στο aRtοποιώ Κεραμειών κουμπαράδες αλληλεγγύης και
έχουμε έτοιμες ξανά και τις γωνίες συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το ζευγάρι και για τα εγγόνια τους .
Όσοι είστε μακριά και θέλετε να στηρίξετε στείλτε μου ένα μήνυμα για να σας στείλω τον λογαριασμό τραπέζης τους .
Σας ευχαριστούμε όλους.
Είστε εσείς η αιτία που οι άνθρωποι ταξίδεψαν στην Αθήνα και που μπήκε μια ανάσα αγάπης και ζεστασιάς στην δύσκολη καθημερινότητα τους.
Πάμε λοιπόν ξανά με τα συνθήματα μας για σημαία:
" Η αγάπη σώζει"
+
"Σήμερα εκείνοι αύριο ίσως εμείς."»