× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ασφάλεια επιχειρήσεων και περιπολίες security»

Δημοσίευση 27/1/2023

«Ασφάλεια επιχειρήσεων και περιπολίες security»

Όλες οι επιχειρήσεις κάποια στιγμή θα βρεθούν αντιμέτωπες με κάποιο δυσάρεστο γεγονός εις βάρος της ασφάλειας τους. Είτε αυτό είναι μια κλοπή, ένα κακούργημα ή/και ένα έγκλημα ενάντια σε κάποιον υπάλληλο της εταιρείας. Ορισμένες επιχειρήσεις, όπως τράπεζες, εργοστάσια,  καταστήματα, εταιρείες, ακόμη και σπίτια, μπορεί να αποτελούν μεγαλύτερο  στόχο για κάποιους εγκληματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα σύστημα που χρησιμοποιείται προκειμένου να βοηθήσει τις εταιρείες και τους οργανισμούς είναι να οργανώσουν και να εκτελέσουν επιτυχώς περιπολίες και φυλάξεις στις υποδομές που καλούνται να προστατεύουν, διασφαλίζοντας ότι το προσωπικό φύλαξης θα εκτελεί τα καθήκοντά του βάσει προκαθορισμένου προγράμματος και χρονικών ορίων.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία συστημάτων διαχείρισης φυλάξεων, τα οποία, όμως, μπορούν τελικά να χωριστούν σε δύο βασικές κατηγορίες: Παραδοσιακά συστήματα που βασίζονται στην χρήση μιας "guard tour" συσκευής και cloud συστήματα, που βασίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία των smartphones και την cloud υποδομή.

Τα συστήματα διαχείρισης φυλάξεων και οργάνωσης περιπολιών αποτελούν μία έξυπνη μέθοδο ελέγχου και καταγραφής της ώρας κατά την οποία ο φύλακας εκτελεί τα καθήκοντά του. Τα σημεία ελέγχου μπορεί να είναι τοποθετημένα σε διάφορες θέσεις και συνήθως σε κτίρια ή σε άλλες θέσεις απομακρυσμένων περιοχών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά, διότι βοηθούν τους Υπεύθυνους Διαχείρισης περιπολιών να αναγνωρίσουν πότε ακριβώς ο φύλακας περνάει από μια συγκεκριμένη περιοχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φύλακες με τη σειρά τους μπορούν μέσω ενός τέτοιου συστήματος να σκανάρουν σημεία ελέγχου, να στείλουν SOS ειδοποιήσεις, να καταγράψουν συμβάντα στην περιοχή και τελικά να αποστείλουν χρήσιμες αναφορές στο προσωπικό ασφαλείας, στο Κέντρο Ελέγχου και απευθείας στους ιδιοκτήτες που ανήκουν οι υπό προστασία υποδομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εφαρμογή ενός online συστήματος διαχείρισης φυλάξεων και παρακολούθησης περιπολιών βοηθάει τις επιχειρήσεις να ελέγχουν ακριβώς τις δραστηριότητες του προσωπικού τους, καθώς και να διαχειρίζονται τις υποδομές τους, ακόμη πιο αποτελεσματικά, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας προστιθέμενης αξίας. Επομένως, πολλά είδη επιχειρήσεων μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση ενός τέτοιου συστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία ISM SECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών τους όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων (VIP),  την ασφάλεια μετακινήσεων,  χρηματαποστολές,  την φύλαξη επαγγελματικών χώρων και εκδηλώσεων, καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Roll Ice cream & more: Παγωτό μπροστά στα μάτια σας

Αυθεντικές γεύσεις, πρωτότυπες επιλογές και κλασικές γλυκές αποδράσεις στην Προκυμαία Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Ελιά και Πεύκο», με ποδήλατα ως την Ερεσό

20 τολμηροί ποδηλάτες στα 200 χιλιόμετρα με πολλούς φίλους αθλητές χειροκρότησαν τη διοργάνωση
ΓΕΥΣΗ

Ελαιόλαδο: ο υγρός χρυσός!

Για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου στη διατροφή μας γράφει η ΧΑΡΑ ΚΟΥΤΡΟΛΟΥ*, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Σεμινάριο βυζαντινής μουσικής με τον π. Ευστράτιο Γιουσμά

Ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ζήτησαν από το παράρτημα Μυτιλήνης του Εθνικού Ωδείου να το επαναλάβουν
ΓΕΥΣΗ

Η αυτόχθονα Κολοβή, η Καζνταγλιώτισσα και η Λαδολιά

Γνωρίστε τις ποικιλίες της ελιάς στη Λέσβο!
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γνωριμία με τη μαθητική στέγη Χίου «Το σπίτι της Μαρίας»

Εκδήλωση για γονείς και μαθητές την Παρασκευή 24 Μαΐου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

17 ‑ 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες KRAVARA ENDURO ΜΤΒ 2024

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Βασίλη Βουρσούκη, Παναγιώτη Δελημήτρο, Λευτέρη Τιτιρέκη και Δημήτρη Καραντώνη
ΑΤΖΕΝΤΑ

Σεμινάριο μητρικού θηλασμού για έγκυες και νέες μητέρες

Με τη μαία, Εριφύλη Κώστογλου, στο Λευκό Χαρτί στην Επάνω Σκάλα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας