× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ξηλώνει το πουλόβερ» Κύτελη

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Γιώργος Φλώρος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές και ο Στρατής Κύτελης τον καλεί να παραιτηθεί από τη θέση του!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/1/2023

«Ξηλώνει το πουλόβερ» Κύτελη

Αυτό που έντονα συζητιέται σε «παροικούντες - και μη - την Ιερουσαλήμ» της αυτοδιοίκησης στο Δήμο Μυτιλήνης, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο Γιώργος Φλώρος με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Νέα της Λέσβου» ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Κάτι που φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλα στελέχη της παράταξης του σημερινού Δημάρχου Στρατή Κύτελη που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δηλώσουν πως δεν θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αρνούμενοι όπως λένε «να είναι υποψήφιοι σε ψηφοδέλτιο χωρίς καμία προοπτική νίκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Στρατή Κύτελη που έδωσε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου με δήλωση του στην οποία πέρα των άλλων «ευγενικών» περί «καλοδεχούμενης υποψηφιότητας» αναφέρει ότι τον εξέπληξε η υποψηφιότητα Φλώρου «δεδομένου πως ο ίδιος ουδέποτε ενημέρωσε για τις προθέσεις του την παράταξη με την οποία εξελέγη στο Δήμο και μάλιστα, όταν ρωτήθηκε προσωπικά σχετικά, πριν από λίγο διάστημα, με αφορμή  διάφορες ανεπίσημες διαρροές από πλευράς του, μου απάντησε ότι ‘προτιμώ να πάω στο σπίτι μου παρά να βρεθώ απέναντι σου».    

Στη συνέχεια ο κ. Κύτελης φανερά ενοχλημένος λέει πως η υποψηφιότητα Φλώρου «τροφοδοτήθηκε από την κάθετη διαφωνία που είχε με εμένα και την παράταξή μας, σχετικά με  τις  αυξήσεις - φωτιά  που  επεδίωξε να περάσει στους λογαριασμούς της Ύδρευσης, ως πρόεδρος στη ΔΕΥΑΛ.  Γι αυτό άλλωστε τού εξηγήθηκε, σε όλους τους τόνους, πως δεν υπήρχε καμιά περίπτωση, ειδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία, όπου δοκιμάζεται η τοπική κοινωνία, να συναινέσουμε στις υπέρμετρες αυξήσεις που εισηγήθηκε ο κ. Φλώρος!».

Και ο κ. Κύτελης καταλήγει αναφέροντας «ότι για λόγους ηθικής τάξης, πριν ο κ. Φλώρος ανακοινώσει τις όποιες πολιτικές φιλοδοξίες του, επιβαλλόταν πρώτα να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ. Ελπίζουμε έστω και τώρα, εκ των υστέρων, να κάνει αυτό που πρέπει,  δίνοντας τη δυνατότητα στη ΔΕΥΑΛ, σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία λόγω του δυσβάσταχτου ενεργειακού κόστους, να συνεχίσει να διοικείται μακριά από τις όποιες προεκλογικού χαρακτήρα φιλοδοξίες, σκοπιμότητες και πρακτικές».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζουν Αγία Ειρήνη και Αγιος Θεράποντας στη Μυτιλήνη

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Λαμπροβδομάδα και στις 13 έως 19 Μαΐου
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες