× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δημαρχείο Μυτιλήνης, βρέχει σοβάδες!

Πολίτες αναφέρουν ότι παρά λίγο να πέσουν στο κεφάλι τους κομμάτια από το δημαρχείο της πόλης, την ώρα που περνούσαν από εκεί. Μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες του κτιρίου δεν έχουν προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2022

Στο Δημαρχείο Μυτιλήνης, βρέχει σοβάδες!

Βρέχει σοβάδες, στο κτίριο του Δημαρχείου της Μυτιλήνης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και όπως καταγγέλλουν πολίτες οι οποίοι είχαν την ατυχία να περνούν από το σημείο, την ώρα που έπεφταν τεράστια κομμάτια από την εξωτερική πρόσοψη στην πλευρά του πάρκινγκ, γλίτωσαν παρά τρίχα τα χειρότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κτίριο του Δημαρχείου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει περίπου 40 διαφορετικούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να προχωρήσουν σε εκτεταμένες εργασίες συντήρησης οι οποίες  είναι άκρως απαραίτητες. Στην καλύτερη περίπτωση, αναφέρουν έγκυρες οι πηγές η στάση τους κρίνεται αδιάφοροι.

Το «Ν» σε μία μικρή έρευνα που έκανε για το θέμα διαπίστωσε ότι το φαινόμενο της πτώσης των σοβάδων έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες, ενώ όπως παραδέχονται και καταστηματάρχες που μισθώνουν μαγαζιά στο ισόγειο του κτιρίου, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο «Ν» ιδιοκτήτρια καταστήματος επιβεβαίωσε τις πτώσεις σοβάδων και πρόσθεσε ότι πολλές φορές η ίδια είναι μάρτυρας σε περιστατικά, την ώρα που βρίσκονται στο σημείο πελάτες του καταστήματός της ή περαστικοί. Ίσως το πιο ακραίο περιστατικό, σημειώνει είναι το γεγονός ότι την ώρα που έπεφταν κομμάτια από το κτίριο περνούσε μια μητέρα με μωρό στο καροτσάκι και παρά τρίχα οι σοβάδες θα έπεφταν επάνω τους. Σε άλλες περιπτώσεις, προσθέτει, πέφτουν πάνω στα τραπεζάκια της καφετέριας που είναι στο ισόγειο  και κάνουν ζημιές ή σκίζουν την τέντα του καταστήματος.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα που υπάρχει θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη, κυρίως από το Δήμο Μυτιλήνης και τη ΔΕΥΑΛ που μισθώνουν το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου και καθημερινά μπαίνουν και βγαίνουν εκεί εκατοντάδες πολίτες που επισκέπτονται τις υπηρεσίες τους. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει δυνατότητα για επισκευή από τον ίδιο, θα πρέπει να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την επίλυση του θέματος πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προχωράει έως την Περιφέρεια το έργο της προκυμαίας Μυτιλήνης

Μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθούν οι λαμαρίνες ως το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος, για την ανεμπόδιστη περιφορά των επιταφίων. Τα σενάρια για τις εργασίες το καλοκαίρι
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συστάσεις από την Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο

Δείτε αναλυτικά τα όσα πρέπει να προσέχουν οι πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιάς
ΧΩΡΙΑ

Παρέμβαση για την επαναχάραξη γραμμών αιγιαλού και παραλίας

«Όχι άλλες καθυστερήσεις» αναφέρει η Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός και Κοινωνικός Σύλλογος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tίμησαν τους Μυτιληνιούς εκτελεσμένους της Καισαριανής

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μια όμορφη πράξη στην Παναγιούδα

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακυκλωσης καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.