× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αναψε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Μιστεγνών

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο μπουφές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/12/2022

Αναψε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο των Μιστεγνών
' χρόνος ανάγνωσης

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Μιστεγνών σε μία ωραία εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο ΠΑΕΣ Αίγειρος με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στην πλατεία του χωριού που γέμισε με παιδικές φωνές, χαμόγελα και αρκετούς συγχωριανούς αλλά και επισκέπτες.

Μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό και ζεστό τα παιδάκια απασχολήθηκαν δημιουργικά και έδωσαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη ενώ όλοι οι μεγάλοι ανταλλάξαμε ευχές. Τις εντυπώσεις κέρδισε ο μεγάλος μπουφές, που φρόντισαν όλες οι χρυσοχέρες του χωριού να έχει απ’ όλα, με χειροποίητες αλμυρές αλλά και γλυκές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές αλλά και παραδοσιακά χειροποίητα ποτά που ζέσταναν ακόμα περισσότερο το κόσμο. Παράλληλα υπήρχε ένα μικρό bazzar με ημερολόγια και εορταστικά στολίδια για να ενισχυθεί ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διοργανωτές εκφράζουν ευχαριστίες σε εκείνους που συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μιστεγνών κ Κατζανό Παναγιώτη και τον κ Αντώνη Διμπαμπή για την κατασκευή του δέντρου, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και ειδικότερα την Πρόεδρο κα Αθηνά Δεληγιάννη για την άψογη συνεργασία και τα μέλη του συλλόγου και όσους παρα βρέθηκαν. 
Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις του συλλόγου  θα συνεχιστούν Παραμονή των Χριστουγέννων με τον Χριστουγεννιάτικο χορό στην Ψαροταβέρνα-Εστιατόριο «Τα Θαλασσόξυλα» στη Σκάλα Μιστεγνών με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στον αρχιτέκτονα Αργύρη Αδαλή

Από τους Φίλους Ιστορικής Μνήμης και Πολιτιστικής Δημιουργίας και το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αναψε η φλόγα στο Αγαλμα της Ελευθερίας

Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου έκανε τις αναγκαίες ενέργειες ώστε η φλόγα να είναι ορατή κάθε βράδυ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συναρπαστικό πρόγραμμα για παιδιά στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Αντισσας

Με θέμα «Σπήλαια, υπόγειες καρστικές μορφές», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λέσβου
ΘΕΑΤΡΟ

Ο μύθος της Νυφίδας ζωνταντεύει

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στη Νυφίδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βλάβη στο σύστημα έκδοσης αδειών κυκλοφορίας του Υπουργείου

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Λέσβου ζητά την κατανόηση των πολιτών
ΑΤΖΕΝΤΑ

«Φυσικές καταστροφές και θεομηνίες στην Ιστορία της Λέσβου»

Ο Σύλλογος Σκαμιωτών «Παναγιά η Γοργόνα» διοργανώνει εκδήλωση για τις φυσικές καταστροφές που σφράγισαν την πορεία του νησιού – Διακεκριμένοι επιστήμονες φωτίζουν το παρελθόν και το παρόν
ΧΩΡΙΑ

Ξεχειλίζει η οργή στον Πολιχνίτο για το νερό

Η απουσία λύσεων και η θεαματική αποχώρηση του Αντιδημάρχου Δυτικής Λέσβου και Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΛ Γιώργου Αλάνη φούντωσαν την αγανάκτηση – Οι κάτοικοι οργανώνονται και διεκδικούν
ΧΩΡΙΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον ακαδημαϊκό Γρηγόριο Παπαμιχαήλ στο Ίππειος

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου «Ο Άγιος Προκόπιος» διοργάνωσε με επιτυχία, εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αείμνηστο Ακαδημαϊκό και Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών Γρηγόριο Παπαμιχαήλ, ο οποίος καταγόταν από το Ίππειος.
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου συγχαίρει τα παιδιά για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια

Ο Σύλλογος παρακαλεί τους γονείς των πολυτέκνων των οποίων τα παιδιά εισάχθηκαν στο πανεπιστήμιο να επικοινωνήσουν
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εκσκαφές στο οικόπεδο του Κολυμβητηρίου στα Θέρμα

Ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες του πολύπαθου έργου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Μια γλυκιά βραδιά στον Μανταμάδο

Ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου μάς προσκαλεί σε μια παραδοσιακή γιορτή με λουκουμάδες, μουσική και κάψιμο στεφανιών
ΧΩΡΙΑ

Προτάσεις για το νερό στον Πολιχνίτο

Ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ Α. Κελεπερτζής προτείνει δύο άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ για την αντιμετώπιση της θερινής λειψυδρίας