× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Φοβήθηκα, δεν μπορούσα»

Γιατί εξαφανίστηκε η 34χρονη από το Μεγαλοχώρι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/11/2022

«Φοβήθηκα, δεν μπορούσα»
' χρόνος ανάγνωσης

Η 34χρονη μητέρα των τριών παιδιών, που ήταν εξαφανισμένη από τις 12 Νοεμβρίου, είδε το 4 ετών κοριτσάκι της χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος, έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι πέφτοντας από τη φουσκωτή τσουλήθρα στην αυλή του σπιτιού τους, τα έχασε και έφυγε από το σπίτι στη Μυτιλήνη.

Αυτό ισχυρίζεται ο σύντροφος της 34χρονης από το Μεγαλοχώρι,  η οποία επί 6 μέρες είχε εξαφανιστεί, χωρίς να δώσει κανένα ίχνος ζωής και χωρίς να γνωρίζει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εδώ στο σπίτι, τίποτα άλλο. Εγώ την βρήκα. Γύρισε, την βρήκα, την πήγα στο σπίτι, πήρα τηλέφωνο, πήρα την αστυνομία ότι την εντόπισα και ότι είναι στο σπίτι. Καλά είναι, λίγο αδύνατη, ναι, πολύ ταλαιπωρημένη αλλά άμα τη δεις σήμερα, όπως ήταν να περπατήσει, δεν μπορούσε καθόλου. Αν έπεφτε πουθενά… Πήγαμε στο νοσοκομείο ύστερα και πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει, δόξα τω Θεώ».

Σαν να την είχε «καταπιεί» η γη
Οι συγγενείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της και η αστυνομία μαζί με όλο το χωριό, προσπαθούσαν να την εντοπίσουν, ώσπου μόνη της τα ξημερώματα αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια και τα παιδιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου είπε ότι όταν είδε το μωρό με τα αίματα και αυτά έπαθε σοκ, δεν ήξερε τι άλλο να κάνει κι έφυγε. Μου είπε, εννοείται και της είπα ότι κοίτα, το παιδί είναι εντάξει κι αυτή άρχισε να κλαίει. Έβαλε τα κλάματα, την πήρα αγκαλίτσα και έβαλε τα κλάματα. Ήθελε (η 4χρονη) να είναι με τη μάνα της κι ήθελε να απλώσει ρούχα με τη μάνα της, να τη βοηθήσει και το μωρό γλίστρησε και πήγε κάτω. Καλά είναι, δόξα τω Θεώ, μιλάει, περπατάει, τρώει».

Το παιδάκι που είχε χτυπήσει στο μάτι και τα ζυγωματικά, εξετάστηκε από γιατρούς στο νοσοκομείο όπου το είχε μεταφέρει ο θείος του και πλέον βρίσκεται μαζί με τα άλλα δύο αδελφάκια του στο σπίτι του και υγιές

«Φοβήθηκα»
«Έπεσε το μωρό κάτω από το μπαλκόνι. Πήγα κατευθείαν κάτω στην πόρτα, πήρα το μωρό αγκαλίτσα. Έπλυνα τη μούρη του με το νερό. Μετά έβαλα betadine και έβαλα γάζα από πάνω. Κατευθείαν έφυγα. Δεν μπορούσα, έτρεμε ολόκληρο… φοβήθηκα. Βρήκα μια γυναίκα, μου έδινε ένα πιάτο φαΐ κι ένα μπουκάλι νερό(…)», είπε η μητέρα στο MEGA.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης του Πολιχνίτου

Απαξιωτική αναφορά Βέρρου κατά Γιώργου Συκά. Μεγάλη ένταση στη σημερινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πολιχνίτου
ΧΩΡΙΑ

Γιορτή πολιτισμού από το Αναγνωστήριο στην Αγιάσο

Σε συνεργασία με το Αναγνωστήριο, ο καταξιωμένος ηθοποιός Θοδωρής Προκοπίου θα παρουσιάσει την παράσταση «Θεόφιλος» την Τρίτη 19 Αυγούστου, στις 9 μ.μ., με θεατρική βραδιά στον «Κήπο της Παναγίας»
ΧΩΡΙΑ

Αντάμωμα παράδοσης και πολιτισμού στη Στύψη

Την Τετάρτη 20 Αυγούστου, στη αυλή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ξεκινά η τρίτη διαβροχή κατά του δάκου στη Λέσβο

Από τις 25 Αυγούστου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εντείνει τις προσπάθειες για την προστασία της ελαιοπαραγωγής
ΧΩΡΙΑ

Πανηγυρίζει ο Ναός Τίμιου Προδρόμου Λισβορίου

Την Πέμπτη το απόγευμα και ώρα 7 μ.μ, θα τελεσθεί ο Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσε αδιανόητες αντιδράσεις στα Τσόνια

Σύνθημα στον δρόμο, φθορές σε αυτοκίνητο, φόβος στην κοινότητα
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Το Γηροκομείο «έπνιξε» την προεδρία Τετώνη στο Πλωμάρι

Το παρασκήνιο της παραίτησης, οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και η αγωνία για το μέλλον του Μιχαλελείου Οίκου Ευγηρίας
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΩΡΙΑ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Πλωμαρίου, Μιχάλης Τετώνης

Μαζί του αποχώρησε σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο – «Δεν θα θέσω σε κίνδυνο το προσωπικό μου ΑΦΜ για την αδιαφορία άλλων», δηλώνει
ΑΤΖΕΝΤΑ

Κινέζοι φοιτητές στη Λέσβο για μελέτη του Απολιθωμένου Δάσους

Η Λέσβος, πρότυπος προορισμός εκπαίδευσης για φοιτητές πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο
ΧΩΡΙΑ

Με χορούς και κεράσματα το πρώτο χορευτικό αντάμωμα των Μιστεγνιωτών

Μικροί και μεγάλοι αντάμωσαν σε μια γιορτινή βραδιά
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η Πολιάνα αποχαιρετά τη Μυτιλήνη με ένα τελευταίο Bazaar

Ανοιχτά έως την 1η Σεπτεμβρίου για όσους θέλουν να αποχαιρετήσουν τον χώρο
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στη Μυτιλήνη ξαναγεννιέται η μνήμη της Περγάμου

Οι απόγονοι των προσφύγων του ’22 βάζουν τις βάσεις για την ίδρυση Συλλόγου Περγαμηνών Λέσβου