× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σκύλος κατά μητέρας με μωρό 9 μηνών στην αγκαλιά της

Σύσταση και έλεγχος έγινε από την αστυνομία για το περιστατικό στον Πολιχνίτο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/11/2022

Σκύλος κατά μητέρας με μωρό 9 μηνών στην αγκαλιά της
φωτογραφία αρχείου

Ένα δύσκολο περιστατικό, χωρίς να υπάρξουν ευτυχώς θύματα, θέλησε να μοιραστεί αναγνώστρια του «Ν» το οποίο υπέστη η ίδια το πρωί της Τετάρτης στον Πολιχνίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έξω από τον παιδικό σταθμό Πολιχνίτου, λέει η μητέρα που κρατούσε το 9 μηνών μωρό στην αγκαλιά της, «άγριος μεγαλόσωμος σκύλος μου επιτέθηκε καθώς κρατούσα στην αγκαλιά το μικρό μου παιδί (9μηνων) κι ενώ ευτυχώς είχα αφήσει το μεγάλο μου παιδί στον παιδικό σταθμό. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν συγκράτησε το σκυλί του το οποίο στη θέα μας αφήνιασε ξαφνικά. Του έφυγε από το λουρί και ξεκίνησε να μας κυνηγάει. Στον πανικό μου ανέβηκα πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και έπεσα πάνω στο μωρό να μην το βλέπει. Μας προσπέρασε τρέχοντας και ψάχνοντας θεωρώ να βρει το μωρό. Σωθήκαμε από θαύμα πιστεύω.»

Ακολούθησε αναφορά στο αστυνομικό Τμήμα, αλλά την επόμενη ημέρα, δηλαδή το πρωί της Πέμπτης η μητέρα αναφέρει ότι ο σκύλος έγινε επιθετικός εκ νέου μόλις είδε μικρά παιδιά.

«Χθες όταν του έφυγε το σκυλί από τα χέρια πίστεψα ότι ήρθε το τέλος μας. Που τελειώνουν τα δικαιώματα και που ξεκινάει η ανευθυνότητα; Είμαι σίγουρη πάντως πως σώθηκα κατά τύχη. Θα ήθελα να γίνει η αναφορά όχι προς εκδίκηση του ιδιοκτήτη. Περισσότερο προς γνώση ,συμμόρφωση και ότι δεν πρέπει να περιμένουμε να έρθει το μοιραίο αποτέλεσμα για να ευαισθητοποιήσουμε».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Ν» ότι δεν υπήρξε επίθεση και τραυματισμός και ότι έγινε ο απαραίτητος έλεγχος σε σχέση με τη φροντίδα του σκύλου στον ιδιοκτήτη του για την τήρηση της νομοθεσίας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Δεν μιλάμε για ανάπτυξη του τουρισμού με ένα δρομολόγιο προς Πειραιά»

Αναφορά Παρασκευαϊδη στον υπουργό Ναυτιλίας για τη σύνδεση με το Σίγρι
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσωρινή δικαίωση για 13 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ

Παραμένουν στη θέση τους με προσωρινή διαταγή
ΘΕΑΤΡΟ

«Ίστατο Η Μήτηρ» ‑στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Mουσική εκδήλωση με δύο παραστάσεις την Τετάρτη 1 Μαΐου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βάστρια, «η αρχή ενός αγώνα»

Αυτοψία από τη Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο στις εργασίες για τη νέα δομή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Θα σεβαστούν οι πολίτες της Μυτιλήνης την πεζοδρόμηση της Ερμού;

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μυτιλήνης για την πεζοδρόμηση του Ιστορικού Κέντρου της πόλης. Προβληματισμοί, διαφωνίες και συμφωνίες εκφράστηκαν σε σχέση με την κυκλοφοριακή μελέτη που παρουσιάστηκε
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ερωτήματα και αντιδράσεις για μίσθωση ακινήτου της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης ενέκρινε μίσθωση ακίνητου της Δημοτικής Επιχείρησης σε εταιρικό σχήμα που συμμετέχει ο ίδιος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δεύτερο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για τον δρόμο που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΓΟΡΑ

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην Αγιάσο μαθητές από το Λαγονήσι

Τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος, Λευτέρης Κοτσώνης
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξανά στα δικαστήρια για να παραμείνουν στη δουλειά τους

Οι 13 εργαζόμενοι covid της ΔΕΥΑ Λέσβου κατέθεσαν για δεύτερη φορά Ασφαλιστικά Μέτρα, μετά την αρχική αρνητική απόφαση του δικαστηρίου. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Βάλεσης και Σηφάκη κατέθεσαν ως μάρτυρες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για το κρουαζιερόπλοιο;

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις 24 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Δωρεά στεγνωτηρίου στο Ιδρυμα Θεομήτωρ

Το παρέλαβε το πρωί ο πρόεδρος, Δημήτρης Παραδέλλης από τον διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ