× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εμπρησμός με έναν νεκρό στον Πολιχνίτο

Τα ξημερώματα της Δευτέρας άνδρας εισέβαλε με αυτοκίνητο στο κατάστημα του αδελφού του και έβαλε φωτιά. Νωρίτερα είχε βάλει φωτιά και στο σπίτι του. Νεκρός πιθανόν ο δράστης της επίθεσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/9/2022

Εμπρησμός με έναν νεκρό στον Πολιχνίτο

Ολοσχερώς καταστράφηκε ένα κατάστημα στον Πολιχνίτο ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και σπίτι στην ίδια περιοχή, μετά από σοβαρό περιστατικό - επίθεση εμπρησμού που δέχθηκε κάτοικος της περιοχής από τον ίδιο τον αδελφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τραγικά και απίστευτα γεγονότα εξελίχθηκαν σήμερα Δευτέρα τα ξημερώματα όταν ένας άνδρας έβαλε αρχικά φωτιά στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του αδελφού του.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν γεμάτο με φιάλες υγραερίου  σύμφωνα με πληροφορίες, και εισέβαλλε στο κατάστημα ρούχων που διατηρούσε ο αδελφός του στην ίδια περιοχή. Μάλιστα εικάζεται ότι επειδή δεν πήρε αμέσως φωτιά έβαλε ο ίδιος φωτιά στο κατάστημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να ελέγξουν και να σβήσουν το συντομότερο δυνατό τη φωτιά.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα και το αυτοκίνητο ενώ υπέστη ζημιές και το σπίτι όπου ξεκίνησε η φωτιά. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο αυτοκίνητο είναι νεκρός ένας άνδρας, εικάζεται ότι είναι ο δράστης των εμπρησμών ωστόσο ακόμη δεν έχει προχωρήσει ο απεγλωβισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανώς σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος  και του σπιτιού, ο κος Άγγελος Κρικλάνης μιλά στο «Ν» για μια απίστευτη κατάσταση την οποία με δυσκολία περιγράφει.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ο αδελφός μου είχε γενικά μια προβληματική συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι γενικά στην κοινωνία. Θα έπρεπε από χρόνια να βρίσκεται φυλακή. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αρκετά ζητήματα σοβαρά. 

Έβαλε φωτιά στο σπίτι και στο μαγαζί μου με ρούχα και είδη δώρων. Ευτυχώς πρόλαβα και βγήκα έξω, είναι απίστετα όλα αυτά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκαρισμένος είναι και ο αντιδήμαρχος της περιοχής  Γιώργος Αλάνης, το σπίτι του οποίου είναι ακριβώς απέναντι από αυτό που κάηκε.

«Όταν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει, ειδοποιήσαμε αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική. Η φωτιά ήταν πολύ επικίνδυνη και υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να επεκταθεί και στα γύρω καταστήματα και σπίτια, διότι ήταν εντός του οικισμού.

Είναι μια τραγική κατάσταση και δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας νεκρός στο αυτοκίνητο, δεν ξέρουμε αν είναι ο δράστης ή κάποιος άλλος, περιμένουμε να γίνει ο απεγκλωβισμός». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φιέστες και θεάματα αλλά από ουσία τίποτα»

Η Νέα Αριστερά Λέσβου για την σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις κι όχι απολύσεις έχει ανάγκη η ΔΕΥΑ Λέσβου

Επείγουσα έκκληση από το Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ Λέσβου για την ανάγκη να διατηρηθούν στο δυναμικό της εταιρεία οι 13 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν κατά την πανδημία του Covid – 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίτημα Βέρρου για το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλονής

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου με τον Πρωθυπουργό
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Λέσβου

Προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ανοχή και στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ, το επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού»

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Τα «άκουσε» στο Σίγρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκτός από το Λιμάνι Σιγρίου, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ξεναγούμενος από τον Νίκο Ζούρο
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης στον κόμβο της Ανεμώτιας

Κάτοικοι του χωριού μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας μίλησαν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτη βλάβη στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΛ στα «Αμπελάκια» Καλλονής

Η ΔΕΥΑΛ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών καθώς η βλάβη θα αποκατασταθεί σε λίγες μέρες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσαρέσκεια Σηφουνάκη για τη μηδενική αναφορά στο έργο του

«Οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός ευλόγησαν εαυτούς χωρίς καμία αναφορά στους πραγματικούς εμπνευστές και δημιουργούς του μεγάλου αυτού έργου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Σε προεκλογικό κλίμα, παρουσία Μητσοτάκη, η παράδοση του οδικού άξονα Καλλονής‑ Σιγρίου

Φανερά δυσαρεστημένος ο Νίκος Σηφουνάκης για τη μηδενική αναφορά στο έργο του ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Μεταφορών, τον υφυπουργό, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεόδωρος Παραδέλλης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Ο ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα διεκδικήσει την ψήφο της κάλπης των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνίου
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ