× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κινητοποίηση υγειονομικών την 1η Σεπτέμβρη

Στηρίζει τους υγειονομικούς σε αναστολή ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/8/2022

Κινητοποίηση υγειονομικών την 1η Σεπτέμβρη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης καλεί στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του Νοσοκομείου, την 1 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την στιγμή που βγήκε σε αναστολή εργασίας, με απόφαση της κυβέρνησης χιλιάδες υγειονομικοί σε όλη την χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

«Αύριο 1 Σεπτεμβρίου 2022 κλείνει ένας χρόνος, μιας επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στον υγειονομικό κόσμο, με τις αναστολές εργασίας. Συνεχίζει να κρατάει εκτός συστήματος υγείας 7000 περίπου εμπειρότατους υγειονομικούς γιατί δεν «υπάκουσαν». Γύρω στους 20 συνάδελφους και από το νοσοκομείο Μυτιλήνης.

 

Αύριο 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10.30, στο προαύλιο του νοσοκομείου, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στην εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης που προβλέπει αναστολή καθηκόντων για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στη μετατροπή του εμβολιασμού από την κυβέρνηση σε όχημα για αναστολές εργασίας, απολύσεις και διώξεις, καθώς και σε εργαλείο για να μεταφερθούν οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας και την υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος Υγείας στις πλάτες των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τον Λεσβιακό λαό να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων που τελούν υπό αναστολή εργασίας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση