× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Βασίλης Καρράς στον Οινοφόρο

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έρχεται την Παρασκευή 26 Αυγούστου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/8/2022

Ο Βασίλης Καρράς στον Οινοφόρο

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 11 το βράδυ ο Βασίλης Καρράς με πλήρη ορχήστρα, μας περιμένει όλους στο Κτήμα Οινοφόρου για μια βραδιά γεμάτη πραγματικό λαϊκό τραγούδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. Το κοινό από τις πρώτες εμφανίσεις του αγάπησε τον ίδιο και λάτρεψε τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο ταλαντούχος Βασίλης Καρράς έχοντας ένα χαμηλών τόνων προφίλ κέρδισε τις εντυπώσεις και έκλεψε μια θέση στη καρδιά του κοινού του στα μπουζούκια της Αθήνας.

Η καλλιτεχνική του πορεία είναι αρκετά σπουδαία καθώς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος όπως ο Στράτος Διονυσίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής και έχει τραγουδήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει συνεργαστεί επίσης με γνωστά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής σε ντουέτα από τα οποία ξεχωρίζουν: η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα ακούσουμε;

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι στον Οινοφόρο ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες: «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική.

Γιατί τα καλύτερα ταξίδια τα κάνουμε μόνο με φίλους!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτικό Τμήμα θα δημιουργηθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των τμημάτων σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Δεν μιλάμε για ανάπτυξη του τουρισμού με ένα δρομολόγιο προς Πειραιά»

Αναφορά Παρασκευαϊδη στον υπουργό Ναυτιλίας για τη σύνδεση με το Σίγρι
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσωρινή δικαίωση για 13 εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ

Παραμένουν στη θέση τους με προσωρινή διαταγή
ΘΕΑΤΡΟ

«Ίστατο Η Μήτηρ» ‑στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Mουσική εκδήλωση με δύο παραστάσεις την Τετάρτη 1 Μαΐου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Βάστρια, «η αρχή ενός αγώνα»

Αυτοψία από τη Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο στις εργασίες για τη νέα δομή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Θα σεβαστούν οι πολίτες της Μυτιλήνης την πεζοδρόμηση της Ερμού;

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μυτιλήνης για την πεζοδρόμηση του Ιστορικού Κέντρου της πόλης. Προβληματισμοί, διαφωνίες και συμφωνίες εκφράστηκαν σε σχέση με την κυκλοφοριακή μελέτη που παρουσιάστηκε
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ερωτήματα και αντιδράσεις για μίσθωση ακινήτου της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης ενέκρινε μίσθωση ακίνητου της Δημοτικής Επιχείρησης σε εταιρικό σχήμα που συμμετέχει ο ίδιος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δεύτερο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για τον δρόμο που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΑΓΟΡΑ

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στην Αγιάσο μαθητές από το Λαγονήσι

Τους υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος, Λευτέρης Κοτσώνης
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξανά στα δικαστήρια για να παραμείνουν στη δουλειά τους

Οι 13 εργαζόμενοι covid της ΔΕΥΑ Λέσβου κατέθεσαν για δεύτερη φορά Ασφαλιστικά Μέτρα, μετά την αρχική αρνητική απόφαση του δικαστηρίου. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Βάλεσης και Σηφάκη κατέθεσαν ως μάρτυρες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για το κρουαζιερόπλοιο;

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις 24 Απριλίου