× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Δυτική Λέσβος δίπλα στα αθλητικά σωματεία

Παραχωρείται η χρήση των αθλητικών χώρων σε όσους συλλόγους επιθυμούν να κάνουν προπονήσεις με την προϋπόθεση να διαθέτουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/8/2022

Η Δυτική Λέσβος δίπλα στα αθλητικά σωματεία
' χρόνος ανάγνωσης

Από το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου προσκαλούνται  τα  σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων (για προπονήσεις και έδρα) κατά την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, να απευθυνθούν με αίτησή τους στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Σύμφωνα με το άρθρο 65 του Ν. 3852/2010, είναι δυνατή η παραχώρηση περιορισμένης και περιοδικής  χρήσης Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων σε Αθλητικούς Συλλόγους με σκοπό την  προετοιμασία, την προγύμναση και τη διεξαγωγή αγώνων (φιλικών και επίσημων) κατόπιν όμως συγκεκριμένου αιτήματος που πρέπει να γίνει προς τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και να εγκριθεί από το   Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης σύμφωνα με το νόμο 4735/2020 (ΦΕΚ 197/Α/12-10-2020), άρθρο 66 παρ.2, αθλητικό σωματείο που δεν φέρει την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του ν.2725/1999 (Α΄ 121) και δεν έχει εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν.4714/2020 (Α΄ 148), δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να απευθυνθούν ηλεκτρονικά με αίτησή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Τμήματος  Αθλητισμού: sportswlesvos@gmail.com ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα έως και  26 Αυγούστου 2022.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική κατάθεση της αίτησης,  τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Αθλητισμού που βρίσκεται στα γραφεία του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Τουρισμού Αθλητισμού (πίσω από την εθνική τράπεζα στην Καλλονή), τηλ. επικοινωνίας 2253030005, , και ώρα  08:00π.μ.-13:30μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέα σωματεία ή σωματεία που έχουν αλλαγές στο καταστατικό τους υποχρεούνται να φέρουν αντίγραφό του. Τονίζεται ότι τα σωματεία θα πρέπει οπωσδήποτε να καταθέσουν αίτηση για να  δικαιούνται  χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Link formas: https://forms.gle/3y61BfwUncJUSQVE6

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στα ανοιχτά της Μυτιλήνης

Επτά οι διασωθέντες ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς αγνοούμενους
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αλλάζουμε το κλίμα στα FM: «εξωτικές σταδιοδρομίες»

Για να βρεις τον δρόμο σου, «το μυστικό είναι να κινείσαι». Μια συζήτηση με τις περιβαλλοντολόγους Φένια Καλαχάνη και Κέλλυ Νιτόδα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δουλειά, πειθαρχία και όνειρο Ολυμπιακών Αγώνων για τον 17χρονο Βλάση Κιντάκα

Ο 17χρονος από τη Γέρα κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου, δουλεύοντας παράλληλα για να στηρίξει την προετοιμασία του- Τι είπε με τον προπονητή του Δ. Λουκαδή στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νεκρός στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Εντοπίσθηκε το πρωί του Σαββάτου από στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει το παρεκκλήσι των Αγίων Ακινδύνων στη Μυτιλήνη

Διαβάστε εδώ πότε χτίστηκε το παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στον ναό του Αγίου Θεράποντα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκόπελο της Γέρας

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 9.30 ως τις 13.30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ισχυροί νοτιάδες και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο

Άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ θα επικρατήσουν την Δευτέρα αναφέρει ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΥΓΕΙΑ

Η Καλλονή στα ροζ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στον Ροζ Περίπατο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ενημέρωσης από το θεματικό πάρκο Βασιλειάδη
ΧΩΡΙΑ

Κουταλέλης: Τιμώ το έργο του Κώστα Ρούσσα

Ο νέος πρόεδρος της Αγιάσου γυρνά σελίδα μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Μυτιλήνης και δηλώνει πως η Αγιάσος αξίζει ενότητα, συνεννόηση και δημιουργικό πνεύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

Πληροφορίες για εμπλοκή υπουργού
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ψαρά: Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τη Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πρώτη γνωριμία και προπόνηση για την Ακαδημίας Ποδηλασίας

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την δράση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου