× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ανοίγουν στόματα» για τον παιδεραστή Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ στη Μυτιλήνη

Ως «γνωστή» αναδεικνύεται η δράση του αθλητικού και κοινωνικού παράγοντα που εκτός των άλλων ατιμώρητα εξαπέλυε ακροδεξιό οχετό και προσβολές κατά του Αλέξη Τσίπρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/7/2022

«Ανοίγουν στόματα» για τον παιδεραστή Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ στη Μυτιλήνη

Κι ενώ η κοινή γνώμη της Λέσβου μαζί με το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο το «ξετύλιγμα» της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού παιδιού, ενός κοριτσιού που δεν έχει καν κλείσει ακόμα τα 14 του χρόνια, μαθήτρια μέχρι προχθές β Γυμνασίου, και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν. Μαζί δημοσιοποιείται και η δράση του δράστη – Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ γνωστού αθλητικού παράγοντα και προπονητή ομάδας βόλεϊ γυναικών σωματείου που εδρεύει σε χωριό έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως είναι γνωστό ο 53χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης το βράδυ της περασμένης παρασκευής. Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Από χθες Σαββάτο το πρωί που η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε τη σύλληψη καθώς και το ότι ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα κυριολεκτικά «άνοιξαν στόματα» για τη δράση του παιδεραστή σε βάρος άλλων γυναικών, ανήλικων κοριτσιών ακόμα και παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Αρχιφύλακας που κυκλοφορούσε ως κορυφαίος αθλητικός και όχι μόνο μεγαλοπαράγοντας σε «σαλόνια» της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου συνήθιζε να χαϊδεύει τα πόδια και το στήθος των αθλητριών του και να παρενοχλεί με μηνύματα και τηλέφωνα μεγαλύτερες νέες γυναίκες και παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φως σε αυτή του τη δραστηριότητα αναμένεται να ρίξει το πλήθος των ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.) τα οποία και κατασχέθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές.

Η ανάρτηση του 53χρονου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πέραν όμως των άλλων ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ που υπηρετούσε από το Σεπτέμβριο του 2017 στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Λέσβου στο άκαυτο τμήμα του πρώην ΚΥΤ της Μόριας, εντυπωσιάζει και για τις ακραίες πολιτικές του θέσεις που παρά τη θέση του και τα όσα αυτή σημαίνει δεν δίσταζε να δημοσιοποιεί.

Όπως αποκάλυψε σήμερα Κυριακή το Documento (www.documentonews.gr) o 53χρονος είχε μεταδώσει (σε υπηρεσία άραγε όντας;) στη δημόσια του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την άφιξη του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Στη ανάρτηση του αυτή στις 2 Ιουνίου 2022, ο 53χρονος είχε εξαπολύσει ένα πρωτοφανή οχετό κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για προδοσία, αποκαλώντας τον «ανθέλληνα» και συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μπόλικους ειρωνικούς χαρακτηρισμούς. Η ανάρτηση ταιριάζει «γάντι» με τη συνολική ρητορική ανθρώπων που τοποθετούνται στους χώρους της ακροδεξιάς και όχι μόνο. Στην ανάρτηση του ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ έγραφε (τηρήθηκε η ορθογραφία, ο τρόπος γραφής και η σύνταξη του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ): «Κουιζ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 100 150 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ.ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΣΧΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ 4 ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.Ο ΑΘΕΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ποιος ειναι;;;οεο...χαμος λεμε...μιλιουνια οι φανατικοι .πφφφφφφ».

Ο 53χρονος θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 στον Ανακριτή ενώ αναμένεται μετά την απόφαση περί της προφυλάκισης του να δοθούν στη δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες και το όνομα του.






ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο
ΧΩΡΙΑ

Έκτακτα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Το τριήμερα Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Μαΐου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων για τις φορολογικές δηλώσεις

Σωρεία προβλημάτων διαπιστώνουν οι λογιστές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Μπάκα

Στη ΦΕΜ, με θέμα τα ζώα, τα φυτά και τους οικοτόπους των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου