× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το ΚΚΕ είναι η μόνη αντιπολίτευση για τα συμφέροντα του λαού στη βουλή»

Στα εγκαίνια του νέου γραφείου του ΚΚΕ στην Καλλονή παραβρίσκεται σήμερα το απόγευμα το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος Λουίζα Ράζου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/6/2022

«Το ΚΚΕ είναι η μόνη αντιπολίτευση για τα συμφέροντα του λαού στη βουλή»

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ στην Καλλονή παρέστη και μίλησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος Λουίζα Ράζου η οποία λίγο νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λουίζα Ράζου αναφέρθηκε αρχικά στις εξελίξεις που σχετίζονται με τον Ρωσοουκρανικό πόλεμο και τις μεθοδεύσεις του ΝΑΤΟ οι οποίες όπως τόνισε εμπλέκουν στον πόλεμο αυτό και άλλες χώρες μέλη της συμμαχίας καθώς και χώρες της Κασπίας θάλασσας δημιουργώντας ένα εκρηκτικό τοπίο για την επέκταση της σύρραξης και σε άλλα μέτωπα με καταστροφικές συνέπειες για τους λαούς.

Ειδική αναφορά έκανε η κ. Ράζου και στα ελληνοτουρκικά αναφέροντας πως και σε αυτό το μέτωπο εμπλέκεται ενεργά το ΝΑΤΟ μέλους του οποίου είναι και η Τουρκία.

«Η Τουρκία ως περιφερειακή δύναμη του ΝΑΤΟ παζαρεύει πολύπλευρα τα επιθετικά σχέδια της αστικής της τάξης στην περιοχή και βρίσκει τον τρόπο να αποσπά αποφάσεις που είναι αέρας στα πανιά στα συμφέροντά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ερντογάν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ αυτά που ήθελε προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του για την είσοδο της Σουηδίας και της Φιλανδίας. Η δικής μας κυβέρνηση επιχαίρει διότι γίνεται αναφορά λέει αναφορά στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου κλ.λπ. Αυτά είναι λόγια του αέρα τα οποία ίσχυαν και πριν τη σύνοδο του ΝΑΤΟ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Λουίζα Ράζου, αναφέρθηκε και στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας που σχετίζονται με τις αυξήσεις στις τιμές πετρελαίου και ενέργειας που γονατίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Όπως είπε απάντηση σε όλα αυτά, είναι ο λαός να συμμετέχει δυναμικά  με κάθε ευκαιρία στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται από φορείς και σωματεία ενάντια σε αυτή την κατάσταση. Σημείωσε δε, πως τα στελέχη του ΚΚΕ με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουν αντιστέκονται σθεναρά μέσα από τα συλλογικά όργανα απέναντι στη λαίλαπα που σαρώνει τα λαϊκά στρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών η Λουίζα Ράζου σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη αντιπολίτευση στη βουλή και πρόσθεσε πως τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν δοκιμασθεί στην κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια και έχουν δείξει δείγματα γραφής της πολιτικής τους η οποία, σημείωσε είναι πανομοιότυπη με αυτή της Νέας Δημοκρατίας. 

«Είναι ανάγκη, οι πολίτες στις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν, νομίζω  θα γίνουν σύντομα, να ενισχύσουν με την ψήφο τους ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ ώστε με μεγαλύτερη δύναμη και ακόμη περισσότερους βουλευτές και μάχιμα στελέχη να παλέψει για τα συμφέροντα του λαού. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση