× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τρία μετάλλια η Λέσβος

Κατά την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθήματος στίβου σε έφηβους και νεάνιδες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/6/2019

Τρία μετάλλια η Λέσβος
Η Όλγα Φιάσκα | Πηγή: Sportsfeed.gr
' χρόνος ανάγνωσης

Με τρία μετάλλια ολοκληρώθηκε για τη Λέσβο η πρωτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου, στις κατηγορίες κάτω των 20 ετών, στην Κατερίνη.

Την αρχή έκανε η Όλγα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης στα 10.000μ βάδην, κερδίζοντας με 46:39 το χρυσό μετάλλιο και καταρρίπτοντας ταυτόχρονα το ατομικό της ρεκόρ, λίγες μέρες πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 της Σουηδίας, όπου θα λάβει μέρος τον Ιούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η Μαρία Κάσσου του Αρίωνα Μυτιλήνης κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ με χρόνο 4:40.41, χρόνος που επίσης αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Λίγο αργότερα, μετάλλιο κέρδισε και η Κασσάνδρα Ντερβίση της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης στα 3.000μ με φυσικά εμπόδια, κατατώντας τη 2η θέση και το ασημένιο με επίδοση 11:32.33, που αποτελεί παλλεσβιακό ρεκόρ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών μας συνεχίστηκαν και σε άλλα αγωνίσματα, με την Παρασκευή Παπάζογλου του ΓΑΣ Ολυμπιάς Μηθύμνης να κατακτά την 5η θέση στο άλμα εις ύψος, ενώ ο Στέλιος Βουγιούκας του Αρισβαίου ήταν 6ος στα 10.000μ βάδην και η Βάσω Μητσέλλη της Αθλοκίνησης ήταν 9η στον ακοντισμό.

Άτυχη στάθηκε η Κατερίνα Τζινιέρη του Αρισβαίου, που εγκατέλειψε τον τελικό των 100μ λόγω τραυματισμού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΕΥΣΗ

Δυναμική η παρουσία της Ποτοποιίας Σαμαρά στο OUZOFEST 2025

Το OUZOFEST 2025 φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη, ενώ ακολούθησε και εκδήλωση στη μαρίνα Πλωμαρίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο Μουσείο του Σιγρίου

την Παρασκευή 1 Αυγούστου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί το ελαίολαδο «Πηνελόπη Κουλαγίνη»
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ