× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η θέση μου για το Αφεντέλι είναι ξεκάθαρη»

Απάντηση Νίκου Χήρα στον Ταξιάρχη Βέρρο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/1/2022

«Η θέση μου για το Αφεντέλι είναι ξεκάθαρη»

Το θέμα της τσιμεντωποιήσης της παραλίας Σκάλας Ερεσού στη θέση Αφεντέλι συνεχίζει να αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των παρατάξεων τον δήμο Δυτικής Λέσβου. Με σημερινή του ανακοίνωση ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Νίκος Χήρας απαντά στα όσα του καταλόγισε η δημοτική αρχή του Ταξιάρχη Βέρρου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ.Χήρα στο Αφεντέλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά ο κ.Χήρας αναφέρει:

«Για την επίσκεψή μου στο Αφεντέλι της παραλίας Ερεσού πήγα για τους δικούς μου λόγους και όχι ως εντολοδόχος του κ. Βερρου για να τον ενημερώσω. Δεν είναι στην αρμοδιότητά μου αυτή τη στιγμή ( εκκρεμεί απόφαση του Σ.Τ.Ε ) να σχολιάσω το τι διεμείφθη στη Βουλή των Ελλήνων μεταξύ του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και του Βουλευτή κ.Αρσένη.
Η θέση μου στο παραπάνω θέμα είναι ξεκάθαρη, αυτή της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.Ευτυχώς όμως που ο κόσμος πλέον έχει αντιληφθεί»!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ