× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χάλκινο μετάλλιο για την Χαρά Πατσέλλη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις

Σημαντική διάκριση για τη Μυτιληνιά αθλήτρια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/10/2021

Χάλκινο μετάλλιο για την Χαρά Πατσέλλη σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις

Ολοκληρώθηκε στις 19/10/2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα junior U10 αγόρια και κορίτσια της Ε.Φ.Ο.Α. που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκης Πατρών .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 2 μικροί αθλητές του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΑΚΑΡΑΣ  η Χαρά Πατσέλλη και ο Γιώργος Κουμπάρος στην κατηγορία 10 ετών .Συμμετείχαν 170 παιδιά από όλη την Ελλάδα . Το επίπεδο γενικά ήταν πολύ υψηλό με αποτέλεσμα τα παιχνίδια να κρίνονται στο Tie Break.

Η αθλήτρια Χαρά Πατσέλλη έλαβε την 3η θέση δίνοντας 7 δυνατά παιχνίδια επίσης πολύ καλή εμφάνιση είχε ο αθλητής Γιώργος Κουμπάρος που έπαιξε τρία παιχνίδια .
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές Προκόπης Κουμπάρος και Παναγιώτης Κοντάρας συγχαίρουν τους αθλητές για την αγωνιστικότητα τους και το ήθος που έδειξαν στο Τουρνουά .
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΑΚΑΡΑΣ επισημαίνει "τώρα συνεχίζουμε με πιο σκληρή δουλειά ,υπομονή ,επιμονή και αγάπη για αυτό που κάνουμε για να ωθήσουμε το τένις ακόμη πιο ψηλά και να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν με το τένις".

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ