× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση με τον Λιβανό ζητάει ο ΣΟΕΚ

Ζωοτροφές και ρυθμίσεις για τους βοσκοτόπους καίνε τους κτηνοτρόφους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/10/2021

Συνάντηση με τον Λιβανό ζητάει ο ΣΟΕΚ

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό ζητά η Συντονιστική Ομάδα Εργασίας Κτηνοτρόφων (ΣΟΕΚ). Το συντονιστικό όργανο των κτηνοτρόφων της χώρας διεκδικεί: α)Μέτρα προστασίας από την μεγάλη αύξηση των τιμών των ζωοτροφών, β) απόσυρση της ΚΥΑ για την κατανομή των βοσκοτόπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ΣΟΕΚ από την Λέσβο συμμετέχει ο κτηνοτρόφος Λευτέρης Μανδάνης, μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμούς Πέτρας και αγροτιστής με πολυετή θητεία στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου. Στο ίδιο όργανο από το βόρειο Αιγαίο συμμετέχει ο κτηνοτρόφος Γιάννης Γεωργαλής από την Χίο.

Μέρα με την μέρα αυξάνεται η πίεση προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ανακαλέσει την ΚΥΑ για την κατανομή των βοσκοτόπων. Είναι εντυπωσιακό ότι οι σύλλογοι των αγροκτηνοτρόφων της Κρήτης σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε κινητοποίηση για το θέμα αυτό.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ