× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ζήλεψαν τους «κατ’ επάγγελμα χαφιέδες» οι «Ελεύθεροι Πολίτες»

Αναδημοσιοποίησαν την παράνομη λίστα με τα ονοματεπώνυμα νηπίων καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/9/2021

Ζήλεψαν τους «κατ’ επάγγελμα χαφιέδες» οι «Ελεύθεροι Πολίτες»
Το «Ν» θόλωσε την παράνομη λίστα με τα ονόματα των παιδιών

Ζήλεψαν τους «κατ’ επάγγελμα χαφιέδες», όπως είπε χαρακτηριστικά το ΚΚΕ για τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, οι «Ελεύθεροι Πολίτες», για την αναδημοσιοποίηση ονοματεπώνυμων νηπίων της Αθήνας. Η παράταξη, γνωστή για τις ακροδεξιές απόψεις της, κρατά ακόμα δημοσιευμένη τη λίστα παιδιών, ενώ έχει παρέμβει εδώ και μέρες η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου για το θέμα, καθώς η αναδημοσιοποίησή της είναι παράνομη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πρωτοφανή αναδημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων παιδιών του νηπιαγωγείου, που πρόκειται περί στοχοποίησής τους από πλευράς «Ελεύθερων Πολιτών» καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση».

 «Φαίνεται πως κάποιοι στη Λέσβο ζήλεψαν τη «δόξα» των κατ’ επάγγελμα χαφιέδων» λέει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Μυτιλήνης.

«Καθόλου δε μας ξαφνιάζει που έσπευσαν να αναπαράγουν με αναρτήσεις τους την παράνομα δημοσιοποιημένη λίστα νηπίων από νηπιαγωγείο της Αθήνας, που βρήκαν αφορμή για να χύσουν ρατσιστικό τους δηλητήριο, για να στοχοποιήσουν παιδιά, παραβιάζοντας ακόμα και τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι μέχρι εκεί φτάνει το «θάρρος» των θρασύδειλων: να κάνουν τσαμπουκάδες στους αδύναμους, σε μωρά παιδιά, στα θύματα του συστήματος που γεννά τη φτώχεια, τη μετανάστευση, την προσφυγιά. Γιατί στους ισχυρούς, στους υπεύθυνους των επεμβάσεων και της οικονομικής εκμετάλλευσης σκύβουν το κεφάλι. 

Καμία ανοχή σε μισαλλόδοξους και ρατσιστές. Έχουν τεράστια ευθύνη όλοι όσοι τους «περιέθαλψαν» και όσοι συνεχίζουν να το κάνουν. 

Καλούμε όλες τις παρατάξεις να τοποθετηθούν δημόσια και χωρίς μισόλογα για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλούμε τέλος το λαό της Λέσβου να τους απομονώσει και να τους στείλει εκεί που ανήκουν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.»

Η εισαγγελική έρευνα

Η έρευνα που στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση από τις 16 Σεπτεμβρίου, διοενεργείται  από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και στο πλαίσιο αυτής  θα ζητηθεί συνδρομή του ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου  να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη διαρροή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια τα στοιχεία αυτά θα αποσταλούν στον εισαγγελέα που θα ερευνήσει αν εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα που συνδέονται με τη διαχείριση του επίμαχου αρχείου.

Θυμίζουμε ότι την επίμαχη λίστα αναδημοσίευσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος επισημαίνοντας ότι τα ονόματα των αλλοδαπών παιδιών είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΓΕΙΑ

Εντός του 2024 ολοκληρώνεται το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου

Μέχρι τέλος του 2025 θα έχει κατασκευαστεί η νέα ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης δήλωσε ο Διοικητής της 2η ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός
ΧΩΡΙΑ

Συζήτηση για τον υβριδικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Πολλές ενστάσεις για το έργο εκφράστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η «Κίνηση Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κεντρικός στόχος της κυβέρνησης ο μετασχηματισμός της δημόσιας υγείας»

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα stonisi.gr παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κοντοζαμάνης
ΥΓΕΙΑ

Μεγάλη ανταπόκριση στις δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις

Πραγματοποιήθηκαν στον Μανταμάδο
ΧΩΡΙΑ

Πρώτο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για το νέο δρόμο που εγκαινιάστηκε χτες Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Μοιρασγεντής νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Επίσημη πρώτη χθες Παρασκευή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής όπου έγινε η στελέχωση των οργάνων και ο προγραμματισμός της πολιτικής δουλειάς του κόμματος εν όψει των Ευρωεκλογών
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Τα «μωβ ποτάμια» του ανοιξιάτικου Μoλύβου

Η πανδαισία των σαλκιμιών!
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λέσβο ο Κασσελάκης το Σάββατο 27 Απριλίου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα επισκεφτεί το νησί στα πλαίσια της δεκαήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λέσβος: 40% πάνω ο τζίρος σε εστίαση και καταλύματα

Διαβάστε εδώ τι οδήγησε στην εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία στη Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φιέστες και θεάματα αλλά από ουσία τίποτα»

Η Νέα Αριστερά Λέσβου για την σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις κι όχι απολύσεις έχει ανάγκη η ΔΕΥΑ Λέσβου

Επείγουσα έκκληση από το Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ Λέσβου για την ανάγκη να διατηρηθούν στο δυναμικό της εταιρεία οι 13 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν κατά την πανδημία του Covid – 19