× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της 20χρονης

Mε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές, παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν κάτι, να παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/5/2021

Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της 20χρονης

Τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά νερά επικήρυξαν οι αρχές με το ποσό των 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές, παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν κάτι, να παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία. Ταυτόχρονα, θα εξασφαλιστεί η ανωνυμία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.


Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Το χρονικό

Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στη μεζονέτα ενός ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα, δίπλα στην κούνια του μόλις 11 μηνών μωρού της που έκλαιγε στην κούνια του, ενώ έπνιξαν και κρέμασαν τον σκύλο (ράτσας χάσκι) της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κακοποιοί βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας.

Αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας, ο σύζυγός της κατάφερε να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία με το τηλέφωνό του.


Πού στρέφει την προσοχή της η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 32χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, κατάφερε και σύρθηκε μέχρι το κινητό του τηλέφωνο, και κάλεσε με πολύ κόπο το «100».

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι, όπου βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το μωρό παρελήφθη αργότερα από τη γιαγιά του και είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται ότι εξωτερικά του σπιτιού υπήρχε και κάμερα, την οποία είχαν σπάσει οι δράστες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό και από άλλες κάμερες σε όλη την περιοχή, με την ελπίδα ότι θα έχουν καταγραφεί οι δράστες και από την εικόνα να προκύψουν στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Για «σπάνια βαρβαρότητα» και «ιδιαίτερη αγριότητα» για τα ελληνικά δεδομένα κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωση του, στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια του εκ μέρους της Αστυνομίας στην οικογένεια της κοπέλας.

«Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας σήμερα το πρωί, είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για την Ελλάδα», είπε ο κ. Χρονόπουλος και προσέθεσε:

«Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή, υπήρξε ψυχολογική στήριξη και ιατρική παρακολούθηση στα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στην Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους της κοπέλας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αλλαγές στα δρομολόγια του Hellenic Highspeed

Τετάρτη αντί Τρίτη θα αναχωρήσει το πλοίο από την Καβάλα
ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση για το παστούρωμα των ζώων

Κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. με πρωτοβουλία της βουλευτή του κόμματος Έλενας Ακρίτα
ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΕΔΗΝ: Προβληματική η υγειονομική κάλυψη των νησιών

Πολύ μεγάλη η λίστα με τις κενές θέσεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.
ΕΛΛΑΔΑ

Συζήτηση για το μέλλον της δημοσιογραφίας

Διοργανώθηκε από την ΕΣΗΕΠΗΝ, το Μουσείο Τύπου της Ένωσης και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κ. Μητσοτάκης «επιστρατεύει» τους υπουργούς για τις Ευρωεκλογές

Δείτε ποιος υπουργός «χρεώθηκε» την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στις 11:00 το βράδυ θα αναχωρήσει το «Νήσος Σάμος»

Η βλάβη στη μηχανή το βράδυ του Σαββάτου αναστάτωσε τα δρομολόγια του πλοίου
ΕΛΛΑΔΑ

Μέλος της Νίκης χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη

Με ανακοινώσεις τους τα κόμματα καταδίκασαν τη χειροδικία σε βάρος της βουλευτού, από μέλος της Νίκης
ΕΛΛΑΔΑ

Ποιες πληρωμές θα γίνουν την εβδομάδα πριν το Πάσχα

Κατά την περίοδο 22 έως 26 Απριλίου, θα καταβληθούν 1.254.432.604 ευρώ σε 2.805.659 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόληση
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βλάβη στο πλοίο «Νήσος Σάμος»

Σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στην αριστερή μηχανή του πλοίου
ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΔ ζητά τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές

Κατέθεσε υπόμνημά στον Άρειο Πάγο και ζητά την ενεργοποίηση του νόμου για την «πραγματική ηγεσία» των κομμάτων
LIVE ΕΛΛΑΔΑ

Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης

Παρακολουθήστε διαδικτυακά την ημερίδα που συνδιοργανώνουν η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αποκρυπτογραφήσαμε τον σχεδιασμό του νέου ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου

Δείτε εδώ πως θα χρηματοδοτηθούν η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και άλλες δράσεις -Συνέντευξη του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Γιώργου Πλακωτάρη
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ