× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ύποπτος για άλλες τρεις παρενοχλήσεις

O 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη στη Ν. Σμύρνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/5/2021

Ύποπτος για άλλες τρεις παρενοχλήσεις

Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα του νεαρού επιδειξία που έπεσε στα χέρια των αρχών καθώς φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε μια κοπέλα στη Νέα Σμύρνη. Από την έρευνα του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για τρεις παρόμοιες περιπτώσεις στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την καταγγελία του πρώτου θύματός του ο 22χρονος την ακολούθησε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της και προσπάθησε να μπει στην πολυκατοικία της, λίγο μετά την είσοδό της. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο νεαρός την ακολουθούσε έχοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα. Το πρόσωπο του 22χρονου καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία κατόρθωσε να τον ταυτοποιήσει μέσα σε λίγες ώρες και να τον συλλάβει με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο νεαρός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το χρονικό της φρίκης

Η κοπέλα, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook το βίντεο από κάμερα ασφαλείας και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30. Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει. Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός. Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του. Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης», έγραψε κοινοποιώντας βίντεο από την είσοδο της πολυκατοικίας στο οποίο φαίνεται ο επιδειξίας.

Η νεαρή κοπέλα επέλεξε να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας της στο facebook το θέμα, προκειμένου έτσι να προστατέψει κι άλλες ανυπεράσπιστες γυναίκες, που ίσως έχουν κάποια παρόμοια εμπειρία.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάρτησης, η Δανάη Ακριβιάδου έχει δεχτεί πολλά μηνύματα από κοπέλες που της λένε πως και εκείνες είχαν ζήσει τον ίδιο εφιάλτη από τον συγκεκριμένο νεαρό άνδρα:

«Μου έχουν στείλει πολλά μηνύματα με κάποιον συγκεκριμένο τύπο γύρω στα 22 με 24, ο οποίος φαίνεται να το έχει κάνει ξανά αυτό και σε άλλες κοπέλες. Η αστυνομία έχει έρθει και έχει πάρει αποτυπώματα από την πόρτα.  Η κάμερα αυτή είναι δική μου και έχω άμεση πρόσβαση σε αυτήν».

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτο δρομολόγιο του Νήσος Σάμος

Θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου από Μυτιλήνη για Λήμνο και Καβάλα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν για πλαστογραφία

Ένα ζευγάρι αλλοδαπών που ταξίδευε με πλοίο από Μυτιλήνη προς Χίο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Η Περιφερειακή Αρχή σε ρόλο πλασιέ των νησιών»

Αρνητική η Λαϊκή Συσπείρωση στη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση Real Estate Expo
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Η βίζα των Τούρκων είναι δικό μας επίτευγμα»

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης μιλά στο «Ν» για την βίζα express, τις εξωστρεφείς δράσεις, τα μεγάλα έργα, τα ομοφοβικά σχόλια και τη μήνυση
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συσκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο οδικός άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας και η αξιοποίηση του Σάρλιτζα
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελεονώρα Μελέτη υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τη Ν.Δ.

Η τηλεπαρουσιάστρια αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ
ΕΛΛΑΔΑ

Προειδοποιούν για την ασφάλεια των πτήσεων

Σε 14 αεροδρόμια της χώρας ανάμεσα τους και το αεροδρόμιο Μυτιλήνης οι έλεγχοι της εναέριας κυκλοφορίας θα γίνονται από εικονικούς πύργους ελέγχου
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από την οικογένεια του
ΕΛΛΑΔΑ

Με «άρωμα» Λέσβου το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 42 υποψηφίων από τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα ανάμεσα τους και ο Μυτιληνιός Βαγγέλης Κατσακούλης
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΕΛΛΑΔΑ

61 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε μία ήμερα

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά η Πυροσβεστική και καλεί όλους να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών
ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι για διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Ασφυκτικές πιέσεις από την ΑΑΔΕ προς όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων. Όλο και πιο έντονες οι απειλές για επιβολή προστίμων
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές είναι οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 19 Απριλίου

Θα καταβληθούν 94,75 εκατ. ευρώ σε 93.887 δικαιούχους