Με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο έργο του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου, το οποίο όπως σημειώνει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, καρκινοβατεί.
Όπως αναφέρει ο Περιφερειάρχης τα στελέχη του Υπουργείου, τον διαβεβαίωσαν ότι η ανάδοχος εταιρεία μετά την προσωρινή διακοπή θα ξεκινήσει σύντομα τις εργασίες. Ο ίδιος ο Κ. Μουτζούρης σημειώνει στην ανακοίνωσή του, πως παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα πιέσει προς την κατεύθυνση ολοκλήρωσης του σημαντικού αυτού έργου.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας καθώς και τα μηχανήματα που εκτελούσαν τις εργασίες, αποχωρούν από τη Λέσβο.