Με αντικείμενο συζήτησης τα υπό κατασκευή νέα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης συναντιούνται αύριο με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ανατολικής Σάμου Γεώργιος Στάντζος.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει οι τρεις Δήμαρχοι κλήθηκαν από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος. Στη συνάντηση θα συμμετέχει σύμφωνα με τοις ίδιες πληροφορίες και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.
Ας σημειωθεί ότι στη συνάντηση δεν κλήθηκαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αλλά και οι δήμαρχοι δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης στα όρια των οποίων δεν σχεδιάζεται να κατασκευασθούν νέες δομές.