× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ιδρύεται Σύλλογος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Σπεύσατε οι απόφοιτοι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/2/2021

Ιδρύεται Σύλλογος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ξεκίνησε η πρωτοβουλία ίδρυσης του πρώτου Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως υλοποίηση της στρατηγικής  επιλογής του Ιδρύματος για τη συστηματική διάδραση και συνεργασία με τις απόφοιτες και τους αποφοίτους του, όπως ενημερώνει η αντιπρυτάνισσα Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, καθηγήτρια, Έλενα Θεοδωροπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο εφαρμογής των διαδικασιών του για τη διασφάλιση ποιότητας του έργου του, αναγνωρίζοντας την επιτακτική αναγκαιότητα αυτής της συνεργασίας και  έπειτα από πρόταση της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Ιδρύματος, σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά να υποστηρίξετε έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή. Έχουμε τη βεβαιότητα,  ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων του Ιδρύματος θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα στις διαφορετικές γενιές των αποφοίτων μας, προσφέροντας σε όλες και όλους πολλαπλασιαστικά οφέλη κοινωνικής και επαγγελματικής διασύνδεσης, αλλά και καίρια πηγή υποστήριξης για το Ίδρυμα, συμβάλλοντας στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Η συμμετοχή των αποφοίτων στο νέο αυτό βήμα του Πανεπιστημίου θα διασφαλίσει την επιτυχία των δράσεων του Συλλόγου και θα συνεισφέρει έτσι ουσιαστικά στην υλοποίηση του οράματος «για την  ισχυρή διασύνδεση των αποφοίτων του τόσο με την ακαδημαϊκή μας κοινότητα όσο και με τον επαγγελματικό στίβο και, συνολικότερα, με την κοινωνία στην οποία ζείτε, εργάζεστε και προσφέρετ娻.

Όσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να βρείτε το καταστατικό ίδρυσης εδώ και να συνυπογράψετε τη διακήρυξη ίδρυσης μέχρι και τη Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη διαδικασία αυτή, μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Αγγελική Κίτσιου (2251036121,  a.kitsiou at aegean dot gr(link sends e-mail) ). 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πασχαλινές εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Αφορά ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια που θα εκδοθούν για τις εορτές του Πάσχα
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τραυματιοφορέας και ιδιοκτήτης γραφείου τελετών

Μετά την παρέλευση έξι μηνων αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Λαμπάδες... origami στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Κυδωνιών

Μια πρωτότυπη πασχαλινή δράση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές από το Χαλάνδρι στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης

Εμαθαν για την ιστορία των παραλίων της Μ. Ασίας
ΥΓΕΙΑ

«Να τα βάλετε με τα αφεντικά σας κ. Καλλιάνε, όχι με τους γιατρούς»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η Μυτιληνιά, Μίρνα Φαφουτέλλη, που έχασε τον άντρα της απαντά στο ξέσπασμα οργής του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερο πανηγύρι στη Λουτρόπολη Θερμής

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου από τον Λαογραφικό Σύλλογο Λουτρόπολης Θερμής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητές συζητούν με τον Χριστόφα

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Θερμής
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο

Από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με το Εργαστηριακό Κέντρο Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

«Ο κόσμος της Σοφίας» απέκτησε ιστοσελίδα

Xάρη στους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαινίστηκε ο δημοτικός σταθμός «Μαρία Αμπατζή»

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ώστε ο σταθμός να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ημέρα χαράς και οικολογικής προστασίας για την Επάνω Σκάλα

Τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης με την Ανακύκλωση Αιγαίου, εθελοντές, δύτες, καταδρομείς καθάρισαν την ταλαιπωρημένη ακτή, τον βυθό, ενώ φύτεψαν και λουλούδια