Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Απόστολος Αλατζάς παρέστησαν στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, «όπου έθεσαν τα προβλήματα των νήσων, και εν συνεχεία απευθείας ανεχώρησαν για Σάμο , όπου ευρίσκονται» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της περιφερειακής Αρχής.
Πάντως ο Κ. Μουτζούρης μιλώντας στους συνεργάτες του που καλημέρισε σήμερα το πρωί από τη Σάμο, όπου βρίσκεται φέρεται να τους είπε ότι «Στην Ικαρία δεν πήγα στον Εύδηλο, ούτε σε κανένα τραπέζωμα!».
Και το παραπάνω με αφορμή τα όσα σχόλια έχουν προκληθεί με αφορμή φωτογραφία που τραβήχτηκε και αναρτήθηκε στο Twitter, όπου φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει με τουλάχιστον 15 άτομα, στην Ικαρία.