× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επί τάπητος το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των χωριών

Συναντήσεις Βέρρου με προέδρους Κοινοτήτων της Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021

Επί τάπητος το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των χωριών

Σε συνέχεια του νέου κύκλου συναντήσεων που ξεκίνησε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με τους Προέδρους των κοινοτήτων, σήμερα συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Δικτύου Κοινοτήτων, Πρόεδρο Λεπετύμνου Θέμη Καμμένο και Πρόεδρο Στύψης Νίκο Δρακούλα.
Η συζήτηση αφορούσε γενικά τα θέματα των κοινοτήτων και κυρίως την προετοιμασία ενόψει της κατάθεσης προτάσεων για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο Δήμαρχος ακόμη συναντήθηκε σήμερα και με τον Πρόεδρο του Μανταμάδου Χαράλαμπο Τζελαϊδή για θέματα της δικής του ενότητας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τις τοπικές κοινότητες για την αποτελεσματικότερη παρέμβαση στα ζητήματα που αφορούν στους δημότες όλων των δημοτικών ενοτήτων, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί διαδοχικές συναντήσεις με τους Προέδρους και εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων του Πολιχνίτου, της Άντισσας, της Μήθυμνας και της Συκαμιάς.

Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Πολιχνίτου Δημήτρη Γιανναρέλλη, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Άντισσας Κυριάκο Καραμιχαήλ, το Πρόεδρο της Δ.Κ. Μήθυμνας Θανάση Ανδριώτη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Συκαμιάς Γιώργο Σαρόγλου για όλα τα θέματα που αφορούν τους οικισμούς, προκειμένου να προχωρήσει η δημοτική αρχή στις απαιτούμενες δράσεις.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ