
Κλειστά στην κυκλοφορία των οχημάτων θα παραμείνουν από τις 9 το πρωί σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, τμήματα των οδών Γεωργίου Βοστάνη και Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη, λόγω εργασιών για την επισκευή έκτακτης κεντρικής βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης.
Ειδικότερα, η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά την οδό Γεωργίου Βοστάνη, από το ύψος της πλατείας Αλυσίδας, κοντά στο κατάστημα «Πίτα Μάκης», έως την οδό Ν. Αποστολή. Παράλληλα, κλειστή θα είναι και η οδός Αγίας Ειρήνης, από τη συμβολή της με τη Φιλελλήνων έως τη Γεωργίου Βοστάνη.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και την αποκατάσταση της βλάβης. Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν τα συγκεκριμένα σημεία και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, προκειμένου να περιοριστούν η ταλαιπωρία και τα κυκλοφοριακά προβλήματα.
Η ΔΕΥΑΛ επισημαίνει ότι τα συνεργεία της θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης και την όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση των πολιτών.