
Μια ξεχωριστή οικογενειακή χαρά έζησαν στις 11 Αυγούστου ο Γιώργος Αλεξίου και η Μαρία Σηφάκη, καθώς έγιναν για πρώτη φορά παππούς και γιαγιά.
Η 11η Αυγούστου θα έχει πλέον διπλή σημασία για τη Μαρία Σηφάκη-Αλεξίου. Την ημέρα των γενεθλίων της, η διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών ΔΕΥΑΛ έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, καθώς στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης γεννήθηκε η εγγονή της.
Στο πλευρό της, πανευτυχής νέος παππούς, ο Γιώργος Αλεξίου, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λέσβου της ΑΔΕΔΥ και συντονιστής ΦΟΔΣΑ Βορείου Αιγαίου. Η άφιξη της μικρής έχει για εκείνον έναν ακόμη ιδιαίτερο συμβολισμό: μεγάλωσε σε μια οικογένεια με αδελφούς και στη συνέχεια απέκτησε γιους. Η εγγονή του είναι, επομένως, το πρώτο κορίτσι της οικογένειάς του!
Η μικρή έκανε την πιο όμορφη έκπληξη στη γιαγιά της, επιλέγοντας να έρθει στον κόσμο ανήμερα των γενεθλίων της. Από εδώ και πέρα, γιαγιά και εγγονή θα σβήνουν κεράκια την ίδια ημέρα, μετατρέποντας κάθε 11η Αυγούστου σε κοινή οικογενειακή γιορτή.
Πανευτυχείς είναι οι νέοι γονείς, Μιχάλης Αλεξίου και Νάνσυ, που κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους την κόρη τους, αλλά και ο παππούς και η γιαγιά που απέκτησαν έναν εντελώς νέο και πολυαναμενόμενο ρόλο.
Το νεογέννητο κορίτσι ήρθε να αλλάξει τις οικογενειακές ισορροπίες και να χαρίσει στη Μαρία Σηφάκη-Αλεξίου ένα δώρο γενεθλίων που δύσκολα θα μπορούσε να ξεπεραστεί.
Θερμές ευχές στους γονείς, στη γιαγιά, στον παππού και σε ολόκληρη την οικογένεια. Η μικρή να είναι υγιής, καλότυχη και να γεμίσει τη ζωή τους όμορφες στιγμές.