× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τα πρώτα 2,5 χρόνια της δημοτικής αρχής Χριστόφα στο μικροσκόπιο

Από την καθημερινότητα και την καθαριότητα μέχρι την Προκυμαία, το Κολυμβητήριο, τα έξυπνα υδρόμετρα και τον αφθώδη πυρετό, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης απαντά σε όλα στη συνέντευξή του στο «Ν»

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 8/7/2026

Τα πρώτα 2,5 χρόνια της δημοτικής αρχής Χριστόφα στο μικροσκόπιο
' χρόνος ανάγνωσης

Προσθέστε το Νησί στις αναζητήσεις σας

Add stonisi.gr on Google ↗

Δυόμισι χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας ανοίγει τα χαρτιά του στο «Ν», επιχειρώντας έναν συνολικό απολογισμό της μέχρι σήμερα πορείας της δημοτικής αρχής και θέτοντας τους στόχους για το δεύτερο μισό της θητείας του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα και την καθαριότητα, στην πορεία των μεγάλων έργων, στα ζητήματα ύδρευσης και ανακύκλωσης, στην κρίση του αφθώδους πυρετού, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μεγάλος νησιωτικός δήμος με 36 κοινότητες και περιορισμένους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της δημοτικής αρχής, επισημαίνοντας ότι η τελική κρίση ανήκει στους δημότες.«Το αν πήγαμε καλά ή όχι θα το κρίνει ο κόσμος στο τέλος της θητείας. Κατά τη δική μου εκτίμηση πήγαμε αρκετά καλά, όμως έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η καθημερινότητα είναι το μεγάλο στοίχημα»

Ο Δήμαρχος αναγνωρίζει ότι η καθημερινότητα αποτελεί τον βασικό δείκτη αξιολόγησης κάθε δημοτικής αρχής. Όπως λέει, όσο σημαντικά και αν είναι τα μεγάλα έργα, οι πολίτες κρίνουν τον Δήμο από την εικόνα της γειτονιάς τους, την καθαριότητα, τα χόρτα, τους δρόμους και τις μικρές παρεμβάσεις που επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα ζωής.

Ο κ. Χριστόφας υποστηρίζει ότι, παρά τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, ο Δήμος καταφέρνει να διατηρεί ικανοποιητικό επίπεδο υπηρεσιών, αποδίδοντας μεγάλο μέρος της προσπάθειας στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας, της Πολιτικής Προστασίας και των συνεργείων που καθημερινά επιχειρούν τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.

«Δεν έχουμε απεριόριστο προσωπικό», σημειώνει, τονίζοντας ότι οι υπάλληλοι εργάζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες, πολλές φορές πραγματοποιώντας έκτακτα δρομολόγια για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κατζανό, ο οποίος, όπως αναφέρει, βρίσκεται καθημερινά στο πεδίο, συντονίζοντας τις υπηρεσίες και παρακολουθώντας την εξέλιξη της αποκομιδής.

Το επεισόδιο στην Καθαριότητα και η στάση της δημοτικής αρχής

Ερωτηθείς για το επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες μεταξύ αντιδημάρχου και εργαζομένου της υπηρεσίας καθαριότητας, ο Δήμαρχος απέφυγε να σχολιάσει την ουσία της υπόθεσης, καθώς αυτή βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερε, αμέσως μετά την ενημέρωσή του διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες, ενώ υπενθύμισε ότι το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό έχει ήδη παραδοθεί στις δικαστικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του, αποφεύγοντας να επεκταθεί περισσότερο.

Μόνιμες προσλήψεις αντί για προσωρινές λύσεις

Ένα από τα βασικά ζητήματα που αναδεικνύει ο Παναγιώτης Χριστόφας αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Όπως εξηγεί, η δημοτική αρχή επιδιώκει σταθερά την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με μόνιμο προσωπικό, θεωρώντας ότι μόνο έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν οι διαχρονικές ανάγκες ενός μεγάλου δήμου.

Ο Δήμος έχει ήδη προχωρήσει στην πρόσληψη 13 εργατών καθαριότητας και πέντε οδηγών, ενώ έχουν υποβληθεί νέα αιτήματα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για επιπλέον μόνιμες θέσεις.

Παράλληλα αξιοποιούνται όλα τα διαθέσιμα προγράμματα απασχόλησης, όπως το πρόγραμμα 55-67, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι η προσπάθεια αυτή δεν πρόκειται να σταματήσει, καθώς οι ανάγκες ενός δήμου με δεκάδες χωριά και μεγάλες αποστάσεις παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες.

Ανακύκλωση: Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά

Σημαντικό μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στην ανακύκλωση, έναν τομέα στον οποίο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, καταγράφονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Ο ίδιος αποδίδει τη βελτίωση τόσο στις νέες υποδομές που δημιουργήθηκαν με τις γωνιές ανακύκλωσης όσο και στη συμμετοχή των πολιτών, των σχολείων και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

«Περιμένουμε και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, όμως η εικόνα που έχουμε είναι ότι η ανακύκλωση παρουσιάζει σημαντική αύξηση», σημειώνει.

Παράλληλα συνεχίζεται η ανανέωση του στόλου, με την προμήθεια νέων απορριμματοφόρων και κινητών πράσινων σημείων, τα οποία θα εξυπηρετούν κυρίως τα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου.

Η ασφάλεια των εργαζομένων και η ανανέωση του στόλου

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην κατάσταση των δημοτικών οχημάτων, απαντώντας στις κατά καιρούς επικρίσεις που έχουν διατυπωθεί.

Όπως υποστήριξε, όλα τα μέσα ατομικής προστασίας παρέχονται κανονικά στους εργαζόμενους, ενώ τα οχήματα περνούν από τους προβλεπόμενους τεχνικούς ελέγχους.

Αναγνώρισε ότι ένα μέρος του στόλου είναι παλαιό, ωστόσο τόνισε ότι γίνονται συνεχείς επισκευές και συντηρήσεις, ενώ παράλληλα αξιοποιούνται ευρωπαϊκά και εθνικά χρηματοδοτικά προγράμματα για την αγορά νέου εξοπλισμού.

Ο στόχος, όπως είπε, είναι ο σταδιακός εκσυγχρονισμός του στόλου, ώστε οι υπηρεσίες να μπορούν να ανταποκρίνονται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Η ΔΕΥΑΛ, τα «έξυπνα» υδρόμετρα και οι χρόνιες παθογένειες

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τους δημότες το τελευταίο διάστημα είναι οι λογαριασμοί ύδρευσης και η εγκατάσταση των νέων ψηφιακών υδρομέτρων. Ο Παναγιώτης Χριστόφας αναγνώρισε ότι υπήρξαν προβλήματα κατά την πρώτη εφαρμογή του νέου συστήματος, αποδίδοντάς τα κυρίως στη μη ομαλή συνεργασία των ψηφιακών υδρομέτρων με το υφιστάμενο λογισμικό έκδοσης λογαριασμών.

Όπως εξήγησε, σε αρκετές περιπτώσεις καταγράφηκαν αυξημένες χρεώσεις, οι οποίες προκάλεσαν εύλογη αναστάτωση στους καταναλωτές. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι όσοι θεωρούν πως οι λογαριασμοί τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική κατανάλωση μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Καταναλωτών της ΔΕΥΑΛ, όπου εξετάζεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά και, όπου διαπιστώνονται λάθη, γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι τα νέα ψηφιακά υδρόμετρα έχουν ήδη βοηθήσει στον εντοπισμό αφανών διαρροών σε αρκετές κατοικίες, καθώς μπορούν να καταγράφουν κατανάλωση ακόμη και κατά τις νυχτερινές ώρες, όταν υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να υπάρχει χρήση νερού.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μετά την ολοκλήρωση της προσαρμογής του νέου συστήματος, οι δυσλειτουργίες θα περιοριστούν σημαντικά, ενώ χαρακτήρισε τις χρόνιες παθογένειες της ΔΕΥΑΛ αποτέλεσμα δεκαετιών, υπενθυμίζοντας ότι μετά τον «Καλλικράτη» η επιχείρηση ανέλαβε τα δίκτυα όλων των χωριών χωρίς να υπάρχουν πλήρεις καταγραφές και επαρκές προσωπικό.

Επενδύσεις στα δίκτυα ύδρευσης

Ο Δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στις επενδύσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ΔΕΥΑΛ τόσο στην ύδρευση όσο και στους βιολογικούς καθαρισμούς.

Όπως ανέφερε, η φετινή χρονιά είναι σαφώς καλύτερη από την περσινή λόγω των αυξημένων βροχοπτώσεων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα της λειψυδρίας έχει λυθεί οριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα έργα που ολοκληρώνονται στον Πολιχνίτο, μια περιοχή που τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υδροδότησης. Παράλληλα, σημείωσε ότι συνεχίζονται οι παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού των δικτύων τόσο στην πόλη όσο και στις δημοτικές κοινότητες, με αξιοποίηση πόρων από το ΕΣΠΑ και άλλες χρηματοδοτήσεις.

Ο αφθώδης πυρετός και η ανάγκη στήριξης των κτηνοτρόφων

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε ο Δήμαρχος στην κρίση του αφθώδους πυρετού, χαρακτηρίζοντάς την μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί η Λέσβος τα τελευταία χρόνια.

Αν και, όπως επισήμανε, οι Δήμοι δεν είχαν την κύρια αρμοδιότητα στη διαχείριση της ζωονόσου, συμμετείχαν ενεργά στις συσκέψεις και στις επιχειρησιακές παρεμβάσεις όπου τους ζητήθηκε.

Ο κ. Χριστόφας δεν απέφυγε να ασκήσει κριτική στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κρίση στα πρώτα της στάδια. Όπως ανέφερε, κατά την άποψή του υπήρξαν καθυστερήσεις στην ενίσχυση των κτηνιατρικών υπηρεσιών και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων, γεγονός που δυσχέρανε τον περιορισμό της διασποράς.

Παράλληλα υπενθύμισε ότι και στον Δήμο Μυτιλήνης υπήρξαν πληγείσες εκτροφές, με τη δημοτική αρχή να προχωρά σε παρεμβάσεις όπου χρειάστηκε, ακόμη και πέραν των τυπικών αρμοδιοτήτων της.

Ωστόσο, το σημαντικότερο, όπως είπε, είναι η επόμενη ημέρα.

«Δεν πρέπει να ξεχαστούν αυτοί οι άνθρωποι», τόνισε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι η στήριξη των κτηνοτρόφων δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στις αποζημιώσεις, αλλά πρέπει να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια, ώστε να καταστεί δυνατή η ανασύσταση των κοπαδιών και η διατήρηση της νέας γενιάς στην ύπαιθρο.

Ιδιαίτερη εντύπωση, όπως είπε, του προκάλεσε το γεγονός ότι γνώρισε πολλούς νέους κτηνοτρόφους, μορφωμένους ανθρώπους που επέλεξαν συνειδητά να επιστρέψουν στον πρωτογενή τομέα.

Τα μεγάλα έργα αλλάζουν την εικόνα της πόλης

Ο Δήμαρχος παρουσίασε και τον συνολικό απολογισμό του τεχνικού προγράμματος της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, μέσα στα πρώτα δυόμισι χρόνια έχουν δημοπρατηθεί περίπου 85 έργα, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα εκπονούνται δεκάδες νέες μελέτες που θα αποτελέσουν τη βάση για τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων τα επόμενα χρόνια.

Όπως σημείωσε, στόχος της δημοτικής αρχής δεν είναι μόνο η ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, αλλά και η δημιουργία ώριμων φακέλων ώστε ο Δήμος να είναι έτοιμος να αξιοποιήσει κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Η Προκυμαία μπαίνει στην τελική ευθεία

Ξεχωριστή θέση στη συνέντευξη είχε το έργο ανάπλασης της Προκυμαίας, το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί επί σειρά ετών.

Ο Παναγιώτης Χριστόφας ανακοίνωσε ότι έχει αναδειχθεί προσωρινός ανάδοχος και, εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενοι προσυμβατικοί έλεγχοι, η σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στόχος είναι οι εργασίες να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, με τρόπο που θα περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την όχληση για τις επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ κατά τους θερινούς μήνες προβλέπεται διακοπή των εργασιών ώστε να μην επηρεάζεται η τουριστική κίνηση.

Κολυμβητήριο και ποδηλατόδρομος

Αναφερόμενος στο νέο Κολυμβητήριο, ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι, μετά τις καθυστερήσεις που προηγήθηκαν, το έργο έχει πλέον αποκτήσει σταθερό ρυθμό.

Οι κερκίδες έχουν ολοκληρωθεί, προχωρούν οι εργασίες στο κεντρικό κτίριο και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εκσκαφές για τη μικρή πισίνα.

Παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το έργο θα βρίσκεται στην τελική του ευθεία μέχρι το τέλος του 2027.

Ανάλογη αισιοδοξία εξέφρασε και για τον ποδηλατόδρομο, ένα έργο που συζητείται εδώ και πολλά χρόνια. Όπως είπε, οι μελέτες έχουν πλέον ολοκληρωθεί, η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη και απομένουν οι τελευταίες εγκρίσεις, κυρίως περιβαλλοντικού χαρακτήρα, ώστε να προχωρήσει η δημοπράτησή του.

Παλαιό Λιμεναρχείο, ΕΤΑΔ και νέοι κοινόχρηστοι χώροι

Στη συνέντευξη έγινε αναφορά και στην αξιοποίηση του παλαιού Λιμεναρχείου, το οποίο, όπως εκτίμησε ο Δήμαρχος, θα παραδοθεί προς χρήση μέσα στον Σεπτέμβριο, δίνοντας νέα ζωή σε ένα ιστορικό κτίριο που για χρόνια παρέμενε αναξιοποίητο.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Δήμος συνεχίζει τις συζητήσεις με την ΕΤΑΔ για το ζήτημα του μεγάλου χώρου στάθμευσης στο λιμάνι, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, χωρίς ωστόσο να θελήσει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες όσο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την ίδια στιγμή προχωρούν οι εργασίες στο Πάρκο Αναψυχής της Αγίας Κυριακής, έναν νέο πολυχώρο άθλησης και αναψυχής που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ποδηλατικές διαδρομές, χώρους περιπάτου, skate park και νέες υποδομές για μικρούς και μεγάλους.

«Η τελική κρίση ανήκει στους δημότες»

Κλείνοντας τη συνέντευξή του στο «Ν», ο Παναγιώτης Χριστόφας επανέλαβε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με τον ίδιο σχεδιασμό και την ίδια ομάδα, επιδιώκοντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά το δεύτερο μισό της θητείας της.

Όπως υπογράμμισε, η προσπάθεια δεν σταματά, καθώς υπάρχουν ακόμη πολλά έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν και πολλές καθημερινές ανάγκες που απαιτούν συνεχή παρουσία και παρεμβάσεις.

«Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι στο τέλος της πενταετίας θα είναι οι δημότες εκείνοι που θα αξιολογήσουν συνολικά το έργο της δημοτικής αρχής και θα αποφασίσουν αν αξίζει να της ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add stonisi.gr on Google ↗
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εγκαινίων συνέχεια από τη Μένδώνη

Τα έργα «Αποκατάσταση βορείου περιβόλου Κάστρου Μυτιλήνης» και «Αποκατάσταση οθωμανικού ιεροδιδασκαλείου (Μεντρεσέ)» παρέδωσε η Υπουργός Πολιτισμού το απόγευμα της Κυριακής
Εγκαινίων συνέχεια από τη Μένδώνη
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μαθήματα ζωής και πρόληψης στον Αφάλωνα

Η ενημερωτική δράση για τις πρώτες βοήθειες συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, αναδεικνύοντας τη σημασία της σωστής αντίδρασης σε κάθε έκτακτο περιστατικό
Μαθήματα ζωής και πρόληψης στον Αφάλωνα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ολοκληρώθηκε τελικά ο Αγιος Θεράποντας;

Η Υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του ναού, όμως ο π. Αθανάσιος Γιουσμάς άφησε σαφείς αιχμές: «Ευχαριστώ θα πω αν βρέξει και δεν μπουν νερά» -Αμηχανία στην τελετή όταν ο ιερέας αμφισβήτησε εμμέσως την ολοκλήρωση του έργου
Ολοκληρώθηκε τελικά ο Αγιος Θεράποντας;
ΧΩΡΙΑ

«Εγκαινιάστε γιατί… χανόμαστε!»

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινίασε σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου τον Μεσαιωνικό Πύργο του Αμπελικού, παρότι το έργο είχε ολοκληρωθεί και παρουσιαστεί στο κοινό από τον Αύγουστο του 2025!
«Εγκαινιάστε γιατί… χανόμαστε!»
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Ίππειος έγινε μια μεγάλη σκηνή της ελληνικής παράδοσης

Μεγάλη συμμετοχή συλλόγων και κόσμου στο Χορευτικό Αντάμωμα που ανέδειξε τον πλούτο της ελληνικής λαϊκής κληρονομιάς
Το Ίππειος έγινε μια μεγάλη σκηνή της ελληνικής παράδοσης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η Μυτιλήνη φορά τα αθλητικά της για τον 4ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου

Περισσότεροι από 400 δρομείς, παιδικός αγώνας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μετατρέπουν την Κυριακή σε μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού και συμμετοχής
Η Μυτιλήνη φορά τα αθλητικά της για τον 4ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μουτζούρωσαν την προτομή του Δημήτρη Βερναρδάκη στη Μυτιλήνη

Βανδαλισμός στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης – Προκαλεί αγανάκτηση η προσβολή στη μνήμη ενός μεγάλου ευεργέτη της Λέσβου
Μουτζούρωσαν την προτομή του Δημήτρη Βερναρδάκη στη Μυτιλήνη
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η ξυλοναυπηγική παράδοση του Πλωμαρίου στο επίκεντρο μεγάλης εκδήλωσης

Επιστήμονες, ερευνητές και καραβομαραγκοί συναντώνται στη Μαρίνα Πλωμαρίου σε μια βραδιά αφιερωμένη στην ιστορία και το μέλλον της παραδοσιακής ναυπηγικής
Η ξυλοναυπηγική παράδοση του Πλωμαρίου στο επίκεντρο μεγάλης εκδήλωσης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Σκαμιάς»

Με αφιέρωμα στον αφθώδη πυρετό
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Σκαμιάς»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μυτιλήνη στις 14 Ιουλίου λόγω εργασιών

Κλειστή η οδός Θεοφράστου από τις 07:30 έως τις 15:00 – Σε επιφυλακή η Τροχαία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μυτιλήνη στις 14 Ιουλίου λόγω εργασιών
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Πύργος Αμπελικού «εκπέμπει» σε όλο τον κόσμο

Εικοσιτετράωρη δράση του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Λέσβου με διεθνείς επαφές και στόχο την ανάδειξη του ιστορικού μνημείου
Ο Πύργος Αμπελικού «εκπέμπει» σε όλο τον κόσμο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Λήμνο

Επισκέφτηκε το νοσοκομείο του νησιού και μίλησε για τις πολύ σοβαρές ελλείψεις σε γιατρούς
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Λήμνο