× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Θέλω να έχω καθημερινή επαφή»

Περιοδεία Μουτζούρη στα εν εξελίξει έργα σε Πλωμάρι, Πέτρα, Άναξο, Σκουτάρο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/6/2020

«Θέλω να έχω καθημερινή επαφή»

Στο Πλωμάρι και στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρας περιόδευσε τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, επισκεπτόμενος έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και έργα που βρίσκονται σε στάδιο ολοκλήρωσης από την Περιφερειακή αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φράγμα Σεδούντα ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας, όπου παρουσία του Αντιδημάρχου της περιοχής Δημήτρη Βαρβαγιάννη και του Προέδρου Γιάννη Ξανθούλη ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Μαρία Τσακίρη για την πορεία του έργου το οποίο βρίσκεται ύστερα από πολλά χρόνια στο στάδιο της ολοκλήρωσής του.

 Επιπλέον ο κ. Μουτζούρης βρέθηκε στον Σκουτάρο και στο γεφύρι που πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε στον Ιορδάνη ποταμό, ένα ζωτικής σημασίας σύμφωνα με τους κατοίκους έργο για την ασφάλεια των οδηγών. Τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαράλαμπος Καραβασίλης και άλλοι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια όλοι μαζί επισκέφτηκαν το λιμάνι της Τζιχράντας προκειμένου ο Περιφερειάρχης να ενημερωθεί για τις εργασίες που επιβάλλεται να γίνουν σε αυτό. Ακολούθησε η επίσκεψη στην Άναξο και στον χείμαρρο της περιοχής (από την Αγ. Τριάδα μέχρι την παραλία), ο οποίος μετά από χρόνια αιτήματα των κατοίκων καθαρίστηκε γεγονός που ικανοποίησε την τοπική κοινωνία και η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη για την άμεση ανταπόκρισή του. Η επίσκεψη στην περιοχή ολοκληρώθηκε στο πάρκο της Πέτρας εκεί όπου ο δρόμος περιμετρικά ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα και παραδόθηκε ασφαλής στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Στο ίδιο σημείο έλαβε χώρα η συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Αντιδήμαρχο Δυτικής Λέσβου Κώστα Πάππο αλλά και με τον Πρόεδρο της Πέτρας Χάρη Παλαιοπάνη.

 Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θέλω να έχω καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους των χωριών μας και τους εκπροσώπους τους και να λύνουμε όσα προβλήματα μπορούμε από κοινού και σε συνεργασία πάντα με τους Δήμους μας. Αυτός είναι και ο λόγος που συνεχώς επισκεπτόμαστε όλο το νησί και παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των έργων που υλοποιεί η Περιφερειακή αρχή.» 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα