× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εριφυλη Χιωτέλλη: «Η υποψηφιότητά μας, δεν είναι ένα προσωπικό καπρίτσιο αλλά μια συνειδητή και συλλογική επιλογή»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δήλωση της υποψήφιας Δημάρχους το «Ν»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/3/2019

Εριφυλη Χιωτέλλη: «Η υποψηφιότητά μας, δεν είναι ένα προσωπικό καπρίτσιο αλλά μια συνειδητή και συλλογική επιλογή»

Επιβεβαιώνοντας πλήρως την υποψηφιότητα της για το νέο Δήμο Μυτιλήνης η οποία είχε διαρρεύσει από χτες το πρωί, η Εριφύλη Χιωτέλλη μιλά σήμερα αποκλειστικά στο «Ν» για την προσπάθεια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στόχος μας είναι να εκφράσουμε, όλες εκείνες τις τοπικές πολιτικές, αυτοδιοικητικες αλλά και κοινωνικές δυνάμεις και συλλογικότητες, οι οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια, έδωσαν, τη μάχη να κρατηθούν τα χωριά μας όρθια, και είναι ενεργές σε κάθε τομέα, μικρό η μεγαλύτερο της ζωής των κατοίκων του νέου Δήμου. Θέλουμε να εκφράσουμε τους πολλούς,, αυτούς που παράγουν πολιτισμό, όσους και όσες δραστηριοποιούνται στο κίνημα της αλληλεγγύης, προάγουν τον αθλητισμό και την μόρφωση των παιδιών μας.

Τους επιχειρηματίες που καινοτομούν, αλλά και τις νέες συλλογικές και αλληλέγγυες οικονομικές δραστηριότητες και συνεταιρισμούς» αναφέρει η κ. Χιωτέλλη. 

Και συνεχίζει: ««Μετά το τέλος της υπόθεσης της διάσπασης του Δήμου Λέσβου, και την δημιουργία του νέου Δήμου Μυτιλήνης, ωριμάσανε και οι διεργασίες που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε εξέλιξη, για την δημιουργία ενός πλατιοί, ανοιχτού, δημοκρατικού, αυτοδιοικητικού σχήματος, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την διοίκησή του».

Σύμφωνα με τη δασκάλα, συνδικαλίστρια στο χώρο της εκπαίδευσης και γνωστή για τη συμβολή της σε κινήματα αλληλεγγύης υποψήφια Δήμαρχο: «Ο Δήμος μας, ο νέος Δήμος Μυτιλήνης, είναι σίγουρο ότι θα έχει αυξημένες οικονομικές δυνατότητες. Το ζητούμενο για εμάς είναι, πώς αυτές οι δυνατότητες θα αξιοποιηθούν προς όφελος της πλειοψηφίας, έτσι ώστε να καλυτερεύει συνεχώς η ζωή των πολιτών Απο τις πρώτες στιγμές της ανακοίνωσης της υποψηφιοτητάς μας, η ανταπόκριση των πολιτών είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό σε εμάς δείχνει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο γιατί η υποψηφιότητά μας, δεν είναι ένα προσωπικό "καπρίτσιο" αλλά μια συνειδητή και συλλογική επιλογή, που θα εκφράσει την ανάγκη για αλλαγές, ακόμα και στα πρόσωπα, που έχει ο τόπος μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή