× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δημιουργικό εργαστήρι για το Πάσχα στο Μουσείο της Αγίας Παρασκευής

Το Σάββατο 5 Απριλίου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/3/2025

Δημιουργικό εργαστήρι για το Πάσχα στο Μουσείο της Αγίας Παρασκευής
' χρόνος ανάγνωσης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς υποδέχεται το Πάσχα με ένα δημιουργικό εργαστήρι για όλη την οικογένεια, το Σάββατο 5 Απριλίου 2025 (ώρα 11:00-13:00), στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του Μουσείου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας και να ανακαλύψουν τις χρήσεις και τα οφέλη της κηρήθρας. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουν τη δική τους επιτραπέζια σύνθεση με πασχαλινά στοιχεία.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί και την Παρασκευή 4 Απριλίου 2025 (ώρα 10:00-12:00) για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι μικροί μαθητές θα δημιουργήσουν τη δική τους λαμπάδα από φυσική κηρήθρα και θα τη διακοσμήσουν, αξιοποιώντας φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά.

 Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

«Με προσοχή το τσιμπολόγημα του οβελία...»

Tι συμβουλεύει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
ΓΕΥΣΗ

Κοκορέτσι στο φούρνο: 4 μυστικά για να γίνει «λουκούμι»

Όσοι δεν ψήσουν στη σούβλα, μπορούν να απολαύσουν κοκορέτσι στο φούρνο που γίνεται πεντανόστιμο
ΓΕΥΣΗ

Πάσχα Κυρίου Πάσχα και στη Λέσβο τρώμε «αρνί γιουμοστό»

Το παραδοσιακό πασχαλιάτικο φαγητό της Λέσβου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξεκινάει ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1-Δειτε αναλυτικά τις ώρες και μέρες προβολής
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ορεινή ποδηλασία με θέα την Αιγαιοπελαγίτικη ομορφιά

Η Λέσβος φιλοξενεί το πρώτο G2G MTB Avalanche Challenge -Μια μοναδική εμπειρία δράσης και φύσης στο Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Λέσβου από την κορυφή της Αμαλής ως τη θάλασσα, 26-27 Απριλίου 2025
ΒΙΒΛΙΟ

Κι αν έτρωγες... έχοντας ήδη χάσει τα κιλά που θέλεις;

Στο Book and Art, μια βραδιά που χάρη στον διατροφολόγο Βασίλη Κατσίλα και το βιβλίο του «F..ck the diet» τα είπε όλα για το σώμα, τη σχέση μας με το φαγητό και... τις πιο σοφές θείες!
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Διαπροσωπικές Σχέσεις: Η ανάγκη για έρωτα και σύνδεση παραμένει

Τι κάνει μια σχέση «πετυχημένη» και πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τον έρωτα.
ΓΕΥΣΗ

Γαστρονομία με αγάπη και έμπνευση, στη σχολή της ΔΥΠΑ Μυτιλήνης

Η γνωστή foodblogger Μαρία Πανάγου είχε μια αξέχαστη εμπειρία μαζί με τους σπουδαστές και σπουδάστριες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής όπου μοιράστηκε σκέψεις και εμπειρίες για την τέχνη της μαγειρικής
ΓΕΥΣΗ

Ψάρι στο πιάτο ‑ευλογία για την υγεία και την παράδοση

Η διατροφή πλούσια σε ψάρι συμβάλει καθοριστικά στη λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Celena Studio: Εξειδικευμένη προσωπική εκγύμναση και ολιστική φροντίδα

Σύγχρονα προγράμματα personal training, pilates και διατροφικής καθοδήγησης για υγεία και ευεξία
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τι γιορτάζουμε την Κυριακή των Βαΐων

Η υποδοχή του Χριστού με τα Βάγια και τα έθιμα της νηστείας