Συνελήφθησαν 9 για μία κατσίκα!
Κατηγορούνται για ζωοκλοπή και ζωοκτονία στον Αφάλωνα
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/5/2020

Συνελήφθησαν την Τρίτη στην περιοχή της Μόριας εννιά αλλοδαποί, που όπως επισημαίνουν αστυνομικοί, εμπλέκονται σε υπόθεση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, χθες το απόγευμα, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού φέρονται να μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή του Αφάλωνα και αφαίρεσαν κατσίκα την οποία στη συνέχεια θανάτωσαν.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα σφαγιασμένου ζώου, τοποθετημένα σε νάιλον σακούλες.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά μέτρα για την πρόληψη και καταστολή ζωοκλοπής και ζωοκτονίας, θα οδηγηθούν, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.