× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Κίνητρα» πίσω από την Ένωση Γιατρών βλέπει η Ε. Μανιάτη

Η συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης καταγγέλλει, αλλά οι ελλείψεις παραμένουν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2020

«Κίνητρα» πίσω από την Ένωση Γιατρών βλέπει η Ε. Μανιάτη

Κίνητρα και σκοπιμότητες βλέπει από πλευράς Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Λέσβου η συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης Ελεονώρα Μανιάτη, στην καταγγελία της συνδικαλιστικής Ένωσης για τις τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας που έχει ξεμείνει χωρίς παθολόγο ή γενικό ιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα η κ. Μανιάτη αναφέρει: «Σε μία περίοδο κατά την οποία οι γιατροί και οι νοσηλευτές, όλο το προσωπικό του ΕΣΥ δίνουμε σκληρό αγώνα απέναντι στις προκλήσεις από τον COVID 19 για τον τόπο και την πατρίδα μας αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα,η άφαντη εδώ και πολλούς μήνες Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ανακάλυψε ξαφνικά ότι υπάρχουν προβλήματα στη Μονάδα Υγείας της Επάνω Σκάλας! Επανέρχονται λοιπόν με δεύτερη ανακοίνωση τους σε μικρό χρονικό διάστημα , όχι για να διεκδικήσουν λύσεις αλλά για να επαναλάβουν ότι το πρόβλημα τους είναι η ``κακή διοίκηση'' του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης. Με περίσσεια υποκρισία χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα κατηγορούν την διοίκηση του κέντρου υγείας Μυτιλήνης για αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά όταν οι ίδιοι με την στάση τους στρέφονται κατά της συναδέλφου τους που συντονίζει χωρίς προηγουμένως καμία προσπάθεια να ενημερωθούν και να συμβάλουν εποικοδομητικά.Προφανώς το πρόβλημα της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου δεν είναι...τα προβλήματα αλλά η συντονίστρια γιατρός του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης. Δεν πειράζει,τους καταλαβαίνουμε όπως και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας που γνωρίζει από πρώτο χέρι το επίπεδο εξυπηρέτησης από τη Μονάδα μας.

Δυστυχώς για την Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ,το γεγονός ότι ουδέποτε τα τελευταία χρόνια στράφηκε κατά διοίκησης Κέντρου Υγείας της Λέσβου, πολύ δε περισσότερο δεν στράφηκαν κατά συντονιστή γιατρού σε εποχές κατά τις οποίες πράγματι ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΑΝ γιατροί στη  μονάδα μας, αλλά επιλέγει να το κάνει τώρα που έχουμε γιατρούς αρκετών ειδικοτήτων, αυτό αν μη τι άλλο δείχνει και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα. Δυστυχώς για τους συναδέλφους η κοινωνία μας είναι μικρή και βγάζει τα συμπεράσματα της .Το ότι μέχρι τώρα επιλέξαμε να μην απαντούμε στην Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου, καθώς για όλους εμάς στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης μοναδική μας προτεραιότητα είναι ο συνεχής αγώνας μέρα και νύχτα δίπλα στον πολίτη που μας έχει ανάγκη ,αυτό να ξέρουν δεν συνιστά αδυναμία από πλευρά μας. Κάθε άλλο μάλιστα,η προσπάθεια του bullying σε βάρος μας με το μανδύα του συνδικαλισμού και η στοχοποίηση μας, δεν θα μείνει στο εξής αναπάντητη.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Χορηγούνται από ακτοπλοϊκές εταιρίες και την αεροπορική εταιρεία Sky Express για την μετάβαση των νεοδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις περιοχές ανάληψης υπηρεσίας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημερώθηκαν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων

Ημερίδα από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Καλλονής
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εβγαλε μαχαίρι και τον δάγκωσε...

Συνελήφθη 24χρονος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

To Γενικό Λύκειο Αντισσας στη Χίο

Οι «μικροί πρέσβεις» του τουρισμού του Δ. Δυτικής Λέσβου κατάφεραν μέσα από τον δικό τους μαθητικό τουρισμό στη Χίο όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού αλλά και να προβάλλουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου τις ομορφιές της Δυτικής Λέσβου.
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη ανήλικος για ναρκωτικά

Βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια και χασίς, στη Μυτιλήνη
ΥΓΕΙΑ

Εκπαίδευση για την πυρασφάλεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική
ΔΡΑΣΕΙΣ

Να... γεμίσουμε «το καλάθι της Αγάπης»!

Μετά την Καλλονή η δράση του Ερυθρού Σταυρού έρχεται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου